Ostatni cykl 24 dni, zazwyczaj 25/26 dniowe, a w tym cyklu co zaszłam owulacja była w 13 dniu.W takim razie poczekam jeszcze...
Ale sie dłużą te dni...
A ilu dniowe masz cykle ???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ostatni cykl 24 dni, zazwyczaj 25/26 dniowe, a w tym cyklu co zaszłam owulacja była w 13 dniu.W takim razie poczekam jeszcze...
Ale sie dłużą te dni...
A ilu dniowe masz cykle ???
a o co chodzi z ta umowa?
no to ja przelozylam starania min przez umowe i nie zaluje, ze poczekalamChodzi o stawkę o zus. Dopiero od kwietnia mam płaconą konkretną sumę brutto i musiałabym do kwietnia pracować (wiadomo ZUS liczy z 12 m) a w moim stanie i z poronieniem może być różnie. Bespieczniej dla mnie byłoby dopiero po kwietniu 2017 zajść w ciążę wtedy gdybym musiała mogę iść na L4 bez obaw.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam mega fajną szefową wiem ze gdybym musiała mogłabym z domu pracować ale wiadomo jak to jest.no to ja przelozylam starania min przez umowe i nie zaluje, ze poczekalam
zycie lubi platac niespodziankiMam mega fajną szefową wiem ze gdybym musiała mogłabym z domu pracować ale wiadomo jak to jest.
Zobaczymy co życie ma dla mnie zaplanowane [emoji1]
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Może zarodek się zagniezdzil :-)U mnie po poprannym zabarwionym krwią śluzie, póki co cisza [emoji57]
Sucho i czysto
Dzis mam 9 dpo
A byłam pewna że @ się rozkręci przed czasem [emoji34]
Napisane w aplikacji Forum BabyBoom