reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Lux tylko ten cykl potem tak.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
My też tak samo w tym cyklu pełna mobilizacja. A jak dalej nic to na wiosnę ruszamy na nowo :)

Ja stwierdziłam ze robienie testów nie ma sensu bo stres i nadzieja. Zrobiłam betę i mam 100% pewnosci i zero złudzeń.

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

Nimitii oj żeby @ nie przyszła, tego ci bardzo życzę.
Ania gratuluję dwóch kresek.

Dołączam do oczekujących (niestety) i też czuję że @@@@ w drodze.
Fidzia może Tobie się uda? Kciuki trzymam mocno.

Niestety te okropne objawy które się tak dobrze zna wk....ają okropnie i już wiesz, że to na co czekasz nie przyjdzie w tym cyklu...

My też tak samo w tym cyklu pełna mobilizacja. A jak dalej nic to na wiosnę ruszamy na nowo :)

Ja stwierdziłam ze robienie testów nie ma sensu bo stres i nadzieja. Zrobiłam betę i mam 100% pewnosci i zero złudzeń.

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Kamiśka przykro mi że się nie udało.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ania@ w którym dniu cyklu robiłaś pierwszy test ?
W niedzielę rano czyli w 24 dc zrobiłam rano z pierwszego moczu test Pepino ten super czuły 10/ml i była jedna kreska i biel vizira, bo się przyglądałam długi czas. Wczoraj 25 dc zaczął od rana pobolewac brzuch jak na okres i wieczorem sobie myślę dobra robię test, był to Vitam płytkowy, czułosc 25/ml - blada kreska, a dzisiaj rano z pierwszego moczu zrobiłam bobotest 25/ml paskowy wyszła też blada kreska.

W niedzielę rano czyli w 24 dc zrobiłam rano z pierwszego moczu test Pepino ten super czuły 10/ml i była jedna kreska i biel vizira, bo się przyglądałam długi czas. Wczoraj 25 dc zaczął od rana pobolewac brzuch jak na okres i wieczorem sobie myślę dobra robię test, był to Vitam płytkowy, czułosc 25/ml - blada kreska, a dzisiaj rano z pierwszego moczu zrobiłam bobotest 25/ml paskowy wyszła też blada kreska.
W takim razie poczekam jeszcze...
Ale sie dłużą te dni...
A ilu dniowe masz cykle ???

Nimitii oj żeby @ nie przyszła, tego ci bardzo życzę.
Ania gratuluję dwóch kresek.

Dołączam do oczekujących (niestety) i też czuję że @@@@ w drodze.
Fidzia może Tobie się uda? Kciuki trzymam mocno.

Niestety te okropne objawy które się tak dobrze zna wk....ają okropnie i już wiesz, że to na co czekasz nie przyjdzie w tym cyklu...
Zapmarta ja właśnie na Ciebie liczę:happy:, u mnie tylko piersi pobolewaja, dziś czasem podbrzusze pobolewalo, także @ tuż tuż. Poczekamy zobaczymy:happy2:

reklama

Mi sie wydaje ze powinno pytać sie nie o dzień cyklu tylko ile dni po owu. Bo każda ma inny cykl ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry