reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
  • 66% w ciągu 48 godzin w przedziale do 1 200 mIU/ml
  • 114% w ciągu 72 godzin w przedziale do 1 200 mIU/ml
  • podwojenie w ciągu 96 godzin w przedziale 1 200 — 6 000 mIU/ml
  • w późniejszej ciąży przyrost może być jeszcze niższy

Oby sam padlł, bo ja już mam dość, a płodne chyba przed nami :p
O w mordę to ja Ci tylko mogę współczuć i przy okazji samą mnie strach obleciał :omój M wspomniał ,że w przyszłym m-Cu sex codziennie ,aż do dwóch dni po ovu :szok:mam nadzieję , że nie mówi serio :eek: bo inaczej będę musiała go upijać :p

Mój od piatku ma tydzień urlopu i codzinnie przez te 3 dni chciał przytulanek, chyba umrę do niedzieli :o :D także jak nie będę tu zaglądać za tydzień to wiecie. ..wykończył mnie :p

Spark, Ty smieszku :) mam nadzieję, ze Cię nie wykonczy jednak :D

Nimitii, przykro mi :( uściski dla Ciebie :*

Już dzwoniłam do mojego ginekologa mam brać jak eutyrox pół tabletki raz dziennie rano i po 4 tyg powtórzyć badanie potem mam się zgłosić na obserwacje cyklu.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Moi M bierze go raz dziennie i w ciagu 4tyg z 2,7 do 1.4 zbiło ;) także masz szanse ze w następnym cyklu sie uda ! [emoji7] trzymam kciuki ! Będę kibicować ! Z Wami szybciej mi zleci czas do czerwca !;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry