reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mąż mi własnie odebrał wyniki badań i tsh mam ponad 3,5 więc mamy winowajce...
Kochana szybko do endo, ja mialam zawsze niska, kolo 1,5-1,7, potem nagle wzroslo do 3,17 i spadlo samo do 2,5 i z 2,5 zaszlam i biore leki rzecz jasna od poczatku ciazy, bo mi nagle wzroslo na poczatku ciazy do 2,94...aha bedac juz w ciazy, o czym nie wiedzialam to szukalam endo i dzwonilam po klinikach a kilka dni pozniej test pozytywny :)

reklama
Kamiśka własnie byłam w Rossmannie kupiłam facelle test ciążowy nasikałam i .... i gó**no. Więc ja już czekam do @ gdybym była w ciąży dzisiaj na bank by mi test wyszedł pozytywny.

Nimiti - u mnie tez lipa. Żadna nadzieja we mnie. Kłuje mnie jajknik macica ciągnie juz na @. Tylko jeszcze temp sie trzyma na 37 stopniach. Ale pewnie jutro juz spadnie. No i cycki bolą. Ja juz nie sikam na żadne testy. Czekam na @ i przerwa. Aż do czerwca. Ale zaglądać tu będę i kibicować ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nimitii, Queen :(:( niesprawiedliwe to wszystko, bez sensu...

Mój od piatku ma tydzień urlopu i codzinnie przez te 3 dni chciał przytulanek, chyba umrę do niedzieli :o :D także jak nie będę tu zaglądać za tydzień to wiecie. ..wykończył mnie :p

Spark nie daj sie! Oglądaj sufit ile tylko sie da, niech chłop sie męczy! :D:D

Do góry