reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
  • 66% w ciągu 48 godzin w przedziale do 1 200 mIU/ml
  • 114% w ciągu 72 godzin w przedziale do 1 200 mIU/ml
  • podwojenie w ciągu 96 godzin w przedziale 1 200 — 6 000 mIU/ml
  • w późniejszej ciąży przyrost może być jeszcze niższy

Oby sam padlł, bo ja już mam dość, a płodne chyba przed nami :p
O w mordę to ja Ci tylko mogę współczuć i przy okazji samą mnie strach obleciał :omój M wspomniał ,że w przyszłym m-Cu sex codziennie ,aż do dwóch dni po ovu :szok:mam nadzieję , że nie mówi serio :eek: bo inaczej będę musiała go upijać :p

Mój od piatku ma tydzień urlopu i codzinnie przez te 3 dni chciał przytulanek, chyba umrę do niedzieli :o :D także jak nie będę tu zaglądać za tydzień to wiecie. ..wykończył mnie :p

Spark, Ty smieszku :) mam nadzieję, ze Cię nie wykonczy jednak :D

Nimitii, przykro mi :( uściski dla Ciebie :*

Już dzwoniłam do mojego ginekologa mam brać jak eutyrox pół tabletki raz dziennie rano i po 4 tyg powtórzyć badanie potem mam się zgłosić na obserwacje cyklu.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Moi M bierze go raz dziennie i w ciagu 4tyg z 2,7 do 1.4 zbiło ;) także masz szanse ze w następnym cyklu sie uda ! [emoji7] trzymam kciuki ! Będę kibicować ! Z Wami szybciej mi zleci czas do czerwca !;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry