reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Gosia jeśli nawet zaszlas w ciąży przy takim TSH to nic nie szkodzi. Jeśli się okaże, że jesteś to lecisz szybko do Endo i zapusuje Ci silniejszą dawkę. A może już teraz idz, żeby jednak przepisał te hormony, bo 3 to juz trochę dużo jak na starania.
Ale i tak się nie przejmuj tym TSH, moja koleżanka starała się jak miała ponad 4 i zeszła jak się dowiedziała endo zwiększył jej dawkę.

Dzięki Sylwka, trochę mnie pocieszyłaś :) Z jednej strony tak sobie myślę, że niejedna kobieta zachodzi w ciążę i być może ma taki wynik, a nie wie i później jest wszystko ok. Do endo mam zamiar się zapisać, nigdy jeszcze nie byłam. W ogóle kilka lat temu miałam takie tsh i lekarz zbagatelizował chyba to, a miałam wtedy puste jajo płodowe. Rok temu zbadałam sobie i 2.30 coś o ile dobrze pamietam, rodzinny powiedział, że wynik dobry.

Gratulacje kotek i wszystkim tym, którym się udało :) :) :)
Mam nadzieję, że wkrótce wszystkie zobaczymy te 2 kreseczki.

reklama
nadalka, post: 14511095, member: 109360"]Zapewne na receptę? Muszę się w końcu wybrać do gina.
Zastanawiają mnie te kreski, ciekawa jestem jak będzie dzisiaj. W sumie to mnie już nic nie zdziwi jak ogranizm się reguluje po latach brania anty, tyle że w poprzednim cyklu owu miałam w 38 dc [emoji23] No zobaczymy :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Na receptę :) bierze się go zwykle do 6 miesięcy, choć dziewczyny zwykle w ciagu 3 cykli z clo zachodzą. Pomaga wywolac owulacje. Mi owu w woekszej dawce wywowal ale mimo tego się nie udawało.
Wydaje mi się że owu się do Ciebie zbliża :D

Tak

km5sio4pghry649q.png

Na receptę :) bierze się go zwykle do 6 miesięcy, choć dziewczyny zwykle w ciagu 3 cykli z clo zachodzą. Pomaga wywolac owulacje. Mi owu w woekszej dawce wywowal ale mimo tego się nie udawało.
Wydaje mi się że owu się do Ciebie zbliża :D

Właśnie też mi się tam wydaje, ale zobaczymy :))

Jeżeli nic nie wyjdzie do stycznia to zapytam ginki o ten lek :)

Queen i nimitii. W CIAZY z Kubą robiłam najpierw dwa testy w okolicach @. Była biel vizira. Miesiaczka nie przychodziła. W końcu po 2 tygodniach zrobiłam i bach dwie ciemne krechy - 6tc.

Queen i nimitii. W CIAZY z Kubą robiłam najpierw dwa testy w okolicach @. Była biel vizira. Miesiaczka nie przychodziła. W końcu po 2 tygodniach zrobiłam i bach dwie ciemne krechy - 6tc.

Ja juz cierpliwie czekam na @ bo wiadomo ze przyjdzie. 27cykl spisuje na straty. Myślałam ze sie przygotowałam psychicznie na ta jedna kreskę ale niestety. Leżę sobie w łożku i płacze bo mam dola [emoji22] cieszę sie strasznie za wszystkie którym sie udało. A za te które walczą trzymam kciuki. Ja mam dość [emoji30][emoji30][emoji22][emoji22] i te bolące cycki które dawały nadzieje teraz wkurwiaja. Wiec niech juz ta @ przyjdzie i bedzie po sprawie. Moze wtedy jakoś sie pozbieram.

reklama
Do góry