reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nimitii a mi się niestety wydaje, że nie jesteś w ciąży. :( Myślę tak z własnego doświadczenia jak robiłam test w 23, 24, 25 dniu cyklu i wychodziła jedna krecha a wszystkie dziewczyny tu pocieszały, że za wcześnie, że na bank ciąża, człowiek nadziei sobie narobił, a później zawsze @ przychodziła. Choc nie mówię, że musi tak byc , bo nawet na opakowaniach testu jest napisane, że najbardziej wiarygodny wynik jest w dniu spodziewanej miesiączki. Jednak ja myślę, że jak ma coś wyjsc to wyjdzie wcześniej.​

Niestety ja tez tak uważam. Wróciłam z pracy jakieś pol h temu i zrobiłam test - 26dc i 10dpo co prawda nir z pierwszego moczy ale i tak jest jedna krecha. Nawet żadnego cienia nir ma. Wiec u mnie pewnie te wszystkie "objawy" albo były po clo albo juz mam urojenia. Wiecej testów nie robię. Czekam na @. A pozniej kończę starania i czekam do czerwca na ivf. Najzwyczajniej w świecie mam dość. [emoji30][emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Queen_b no niestety i to jest przykre, że znowu się nie udaje. Ja zrobię test w 26 dc i jak nie wyjdzie to wiadomo o co chodzi. Już lepiej myślec, że się nie jest i miec niespodziankę nagle, niż robic sobie nadzieję a i tak nic z tego.
Tak, tak zaraz posypią się komentarze typu: zrobiłam test wyszła jedna kreska, myślę ciąży nie ma, więc piłam, paliłam i co i zaszkodziłam dziecku, bo myślałam, że nie jestem.
Więc dziewczyny uprzedzając tego typu komentarze ja i tak nie palę całe życie, a jak staram się teraz o dzidziusia to nie piję na imprezach ani nigdzie indziej.

Ja sobie siknełam dziś jeszcze raz 26dc i nic. Smutno mi ale postanowiliśmy z moim że jak sie w tym miesiącu nie uda to w listopadzie damy sobie spokój i w grudniu na swieta pojedziemy do Afryki wygrzać sie i odpocząć od wszystkiego. Z jednej strony chciałabym próbować ale z drugiej jak zajdę w ciąże i znowu poronie to wypadnie akurat w okresie świątecznym a tego bym nie chciała

Niestety ja tez tak uważam. Wróciłam z pracy jakieś pol h temu i zrobiłam test - 26dc i 10dpo co prawda nir z pierwszego moczy ale i tak jest jedna krecha. Nawet żadnego cienia nir ma. Wiec u mnie pewnie te wszystkie "objawy" albo były po clo albo juz mam urojenia. Wiecej testów nie robię. Czekam na @. A pozniej kończę starania i czekam do czerwca na ivf. Najzwyczajniej w świecie mam dość. [emoji30][emoji30]

Nie poddawaj się ją walczyłam 2lata i się udało chodź na krótko,życzę ci jak tu wszystkim 2kresek,kochana tule cię mocno nie poddawaj się

Współczuję dziewczyny... ja też już mam często dość, ale potem jakoś zbieram się do kupy...:)
Dzisiaj rano wstałam o 10 i sobie myślę: matko, jak to dobrze móc się wyspać, a przy dziecku już bym pewnie od 6-7 nie spala, i tak cały tydzień... a tak to przynajmniej w weekend się wyspie.
Matko, skad u mnie takie myslenie, jestem w szoku ;p chyba zwyczajnie mala w pracy dawala mi w kosc :D no a z drugiej strony to prawda... takze korzystajmy dziewczyny haha

Dziewczyny, a co to jest to "clo" o czym piszecie?

Ja przedwczoraj z ciekawości zrobiłam test owu, druga słabiutka kreska. Pomyślałam że zrobię jeszcze na następny dzień i jak bedzie taka sama albo słabsza to nie będę robić parę dni. A tu mocniejsza. No nie wiem czy coś idzie czy nie...

Kotek gratulacje, piękne kreski :)
1478338624-cifvyz.jpeg

Dziewczyny, a co to jest to "clo" o czym piszecie?

Ja przedwczoraj z ciekawości zrobiłam test owu, druga słabiutka kreska. Pomyślałam że zrobię jeszcze na następny dzień i jak bedzie taka sama albo słabsza to nie będę robić parę dni. A tu mocniejsza. No nie wiem czy coś idzie czy nie...

Kotek gratulacje, piękne kreski :)
1478338624-cifvyz.jpeg

Clostibegyt na wytworzenie jajeczek bierze się go od 5dc do 9dc idzie idzie ja takie wczoraj miałam,także będzie dobrze

reklama
Clostibegyt na wytworzenie jajeczek bierze się go od 5dc do 9dc idzie idzie ja takie wczoraj miałam,także będzie dobrze

Zapewne na receptę? Muszę się w końcu wybrać do gina.
Zastanawiają mnie te kreski, ciekawa jestem jak będzie dzisiaj. W sumie to mnie już nic nie zdziwi jak ogranizm się reguluje po latach brania anty, tyle że w poprzednim cyklu owu miałam w 38 dc [emoji23] No zobaczymy :)

Do góry