reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja teraz sobie tak wszystko policzylam, ze przez wydłużone cykle o kilka dni niż zwykle ominelam owu. Tzn caly tydzień były przytulanki i nie przetrwały zolnierzyki do owu. Jeśli będę miała też taki cykl teraz to może się uda jednak :) 1 cs zamiast 29 to 34 dni, 2 cs myślałam, ze wróci do normy, przyszedł po 32 dniach. Teraz działam w 3 ;D już niedługo. Powodzenia Staraczki.

Kotek gratulacje jeszcze raz :):):):)

reklama
Kotek super krecha jak ta lala,
Jaki termin wychodzi ci z OM?

Nimiti wydaje mi się ze ten poranny mocz ma znaczenie jak stężenie jest jeszcze bardzo niskie, więc może u Ciebie mogło zaburzyc wynik

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Tchnięta wspaniałymi wieściami kotka też zrobiłam dzisiaj test 27dc ale niestety negatywny. Czyli mam tak jak zeszły cykl te bóle piersi są spowodowane clo niczym innym. Teraz czekam już cierpliwie na @.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Nimitii czemu nie poczekalas do terminu @....może jeszcze nie wszystko stracone kochana

Sent from my SM-G7105 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Nimitii a mi się niestety wydaje, że nie jesteś w ciąży. :( Myślę tak z własnego doświadczenia jak robiłam test w 23, 24, 25 dniu cyklu i wychodziła jedna krecha a wszystkie dziewczyny tu pocieszały, że za wcześnie, że na bank ciąża, człowiek nadziei sobie narobił, a później zawsze @ przychodziła. Choc nie mówię, że musi tak byc , bo nawet na opakowaniach testu jest napisane, że najbardziej wiarygodny wynik jest w dniu spodziewanej miesiączki. Jednak ja myślę, że jak ma coś wyjsc to wyjdzie wcześniej.​

Do góry