reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ehh na nastepny cykl kupuje testy owulacyjne aby sprawdzic czy w ogole dochodzi do owulacji. To niejest normalne zebym przez caly cykl nie miala NIC a NIC sluzu. 2 lata temu mialam takie piekne cykle. Mogla co do godziny okreslic kiedy byla owulka.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

I w majtach Sahara
emoji25.png

A może spróbuj olej z wiesiołka?
Podobno poprawia śluz i któraś tu z dziewczyn chwalila że ładny śluz miała ;) ja go testuje ale jeszcze nie mogę nic o nim posiedzieć ..

Dzień dobry wszystkim SuperWomen :-) :)
kobietki nie poddajemy sie. !
Nowy dzień Nowe szansę, będzie dobrze ;)

U mnie zbliża się owulka może tym razem się uda ;-) ;)

Miłego dnia i ciągle trzymam kciuki za nas wszystkie ;)

U mnie w pracy spokój póki co.
Owulacji nadal brak, objawów też. Może zwyczajnie okres mi się spóźnił i to dlatego, w końcu tylko raz w życiu trwał 28 dni, myślałam, że już tak zostanie, ale chyba jednak nie

reklama
A może spróbuj olej z wiesiołka?
Podobno poprawia śluz i któraś tu z dziewczyn chwalila że ładny śluz miała ;) ja go testuje ale jeszcze nie mogę nic o nim posiedzieć ..

Dzień dobry wszystkim SuperWomen :-) :)
kobietki nie poddajemy sie. !
Nowy dzień Nowe szansę, będzie dobrze ;)

U mnie zbliża się owulka może tym razem się uda ;-) ;)

Miłego dnia i ciągle trzymam kciuki za nas wszystkie ;)

Dzieki sprobuje z wiesiolkiem :) chociaz nie wiem czy to o sam sluz chodzi bo po prostu nie zauwazylam zadnych objawow normalnego cyklu owulacyjnego :/ takze nie wiem czy po prostu nie mam sluzu tak jak wczesniej czy nie dochodzi do owulki. Grrr...

Do góry