reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzisiaj beta ponad 2 tyś . jestem nnormalnie szczęśliwa.
Fantastyczna beta, tule :*

m3sxyx8dzur8ghzn.png

reklama
Ja we wcześniejszych 14dc pecherzyk 15dc zastrzyk seks i w 17seks w południe jak się okazało to ciąża była z 17dnia cyklu
Moja nadzieja wróciła na maxa [emoji3] na szczęście u mnie owu jeszcze nie było, chyba podzialaly na nią moje sugestie [emoji1]
Izabela - pięknie! Aż chce się czytać to forum dla takich wiadomości [emoji173] [emoji173] rosnijcie zdrowo misiaki!
Nadalka - szacun, serio... Ja mam lekką nadwagę a i tak się zebrać nie mogę... Ale po prostu lubię sobie pojeść [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Robiłam test owu dziś slaba kreska a 14dc,także podejrzewam że za jakieś 2 dni piątek lub sobotę pęknie,dlatego od 17dc wezmę dupka,i biorę acard czytałam że też pomaga w zagniezdzeniu,a po obumarlych plodach się podaje celem dokrwienia i nie zamierzam przestać,musi być dobrze

Robiłam test owu dziś slaba kreska a 14dc,także podejrzewam że za jakieś 2 dni piątek lub sobotę pęknie,dlatego od 17dc wezmę dupka,i biorę acard czytałam że też pomaga w zagniezdzeniu,a po obumarlych plodach się podaje celem dokrwienia i nie zamierzam przestać,musi być dobrze
Będzie, musi być! Trzymam kciukasy! [emoji4]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Dziewczyny czy to możliwe, że mam 37.8-38 temp na dole ??? Czuję się średnio i choć nie mam przeziębienia to taka obolała jestem. Podbrzusze pobolewa cały dzień i krzyż. WTF. To chyba nie jest jakieś zakażenie co? Ehhh brakowało by mi teraz tylko zapalenia przydatków :/

km5sio4pghry649q.png

Dziewczyny czy to możliwe, że mam 37.8-38 temp na dole ??? Czuję się średnio i choć nie mam przeziębienia to taka obolała jestem. Podbrzusze pobolewa cały dzień i krzyż. WTF. To chyba nie jest jakieś zakażenie co? Ehhh brakowało by mi teraz tylko zapalenia przydatków :/

km5sio4pghry649q.png
A który to dzień cyklu...? [emoji6]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Do góry