evelinia
Fanka BB :)
Testa róbA ja dziewuszki dalej nie mam @.
Cos sie dziwnie czuje. Dalej mnie ta glowa boli i muli mnie.. Nie wiem co ta @ sobie robi.. Figle płata..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Testa róbA ja dziewuszki dalej nie mam @.
Cos sie dziwnie czuje. Dalej mnie ta glowa boli i muli mnie.. Nie wiem co ta @ sobie robi.. Figle płata..
24do 36godz próbuj dziś i jutroZobacz załącznik 781203
Foch minął poszedł w zapomnienie
U mnie testy owulacyjne zaczęły wychodzić
Wczoraj śluzu pełno,był to dzień szczytu bo lało się ze mnie okropnie więc zrobiłam test o 22:00 i zaczął się ładnie pokazywać drugi i nie odpuścilam chodziłam co godzinę sprawdzać by wychwycić moment piku lh i chyba mi się udało
Podpowiedzcie dziewczyny jak teraz mam obliczać ? wie któraś ? jaka szyjka powinna być i śluz ? Dziś już mało śluzu wręcz zaczyna być sucho i nie wiem kiedy od skoku lh mogę spodziewać się ovu
Muua będzie siwy dym24do 36godz próbuj dziś i jutro
Dziękuję nic tylko brać się do dzieła , światełko mamw ciągu 24-36 h powinna być owu
śluz białko jaja kurzego
szyjka (chyba) wysoko i otwarta, miękka
Robi się sucho poMuua będzie siwy dym
Okres mam co 28 dni więc by się zgadzało że w 14 dc a jakie są objawy że owu była śluz się zmienia na kremowy
Kurde to ja pitolę mam takie uczucieRobi się sucho po