Aleksandrax
Fanka BB :)
Fantastyczna beta, tule :*Dzisiaj beta ponad 2 tyś . jestem nnormalnie szczęśliwa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fantastyczna beta, tule :*Dzisiaj beta ponad 2 tyś . jestem nnormalnie szczęśliwa.
Moja nadzieja wróciła na maxa [emoji3] na szczęście u mnie owu jeszcze nie było, chyba podzialaly na nią moje sugestie [emoji1]Ja we wcześniejszych 14dc pecherzyk 15dc zastrzyk seks i w 17seks w południe jak się okazało to ciąża była z 17dnia cyklu
Miałam tylko 28dni,27Docia1975 a jakie długie masz cykle, że dopiero w 17 dc pękł pęcherzyk ?
Będzie, musi być! Trzymam kciukasy! [emoji4]Robiłam test owu dziś slaba kreska a 14dc,także podejrzewam że za jakieś 2 dni piątek lub sobotę pęknie,dlatego od 17dc wezmę dupka,i biorę acard czytałam że też pomaga w zagniezdzeniu,a po obumarlych plodach się podaje celem dokrwienia i nie zamierzam przestać,musi być dobrze
A który to dzień cyklu...? [emoji6]Dziewczyny czy to możliwe, że mam 37.8-38 temp na dole ??? Czuję się średnio i choć nie mam przeziębienia to taka obolała jestem. Podbrzusze pobolewa cały dzień i krzyż. WTF. To chyba nie jest jakieś zakażenie co? Ehhh brakowało by mi teraz tylko zapalenia przydatków :/