reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A który to dzień cyklu...? [emoji6]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
22 dc w dodatku mnóstwo śluzu. Dosłownie mokre majtki.

km5sio4pghry649q.png

reklama
No nad moim to się trzeba wyjątkowo nameczyc, dobrze ze chociaż dzisiaj chodzi napalony [emoji1] [emoji16]

Morelaaaaa, nie kusi cię teścior? Podejrzanie to wygląda [emoji14]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Kusi ale to zbyt wcześnie. W 22dc to mi negatyw jak nic wyjdzie. Bardziej obstawiam jakiś stan zapalny:/

z testem chce zaczekać do poniedziałku ale i tak pewnie negatyw.

km5sio4pghry649q.png

W oczekiwaniu na zrobienie teściora, ale się dłuży!!! Tak piszecie o objawach, ja tak szczerze powiem, że nigdy przed okresem nie mam żadnych objawów właściwie. Najwyżej z 3 dni przed okresem bolą piersi. U mnie dziś 21 dc a z objawów to mogłabym powiedziec, że piersi mam jakiegoś dziwnego kształtu i są wielkie, ale to pewnie dlatego, że gruba jestem hehe. A tak to, to nic nie zauważyłam innego. :p:p:p

u mnie owulacja była 14 dc chyba. zaczekam do poniedziałku chociaż myślę, że i w poniedziałek nici. Życzę Ci żeby choć Tobie się udało!

km5sio4pghry649q.png

reklama
Do góry