Morela_87
Fanka BB :)
22 dc w dodatku mnóstwo śluzu. Dosłownie mokre majtki.A który to dzień cyklu...? [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
22 dc w dodatku mnóstwo śluzu. Dosłownie mokre majtki.A który to dzień cyklu...? [emoji6]
No nad moim to się trzeba wyjątkowo nameczyc, dobrze ze chociaż dzisiaj chodzi napalony [emoji1] [emoji16]Windy to pracujemy nad mezami na okrągło,jupi
Morelaaaaa, nie kusi cię teścior? Podejrzanie to wygląda [emoji14]22 dc w dodatku mnóstwo śluzu. Dosłownie mokre majtki.
Kusi ale to zbyt wcześnie. W 22dc to mi negatyw jak nic wyjdzie. Bardziej obstawiam jakiś stan zapalny:/No nad moim to się trzeba wyjątkowo nameczyc, dobrze ze chociaż dzisiaj chodzi napalony [emoji1] [emoji16]
Morelaaaaa, nie kusi cię teścior? Podejrzanie to wygląda [emoji14]
Działaj działaj! Może coś na zachętę jakąś ładną piżamę satynowąNo nad moim to się trzeba wyjątkowo nameczyc, dobrze ze chociaż dzisiaj chodzi napalony [emoji1] [emoji16]
Morelaaaaa, nie kusi cię teścior? Podejrzanie to wygląda [emoji14]
Myślę, że w poniedziałek. Bo cykle miałam ostatnio 26 dniowe. Owulacja była najprawdopodobniej 13 dc. A ten cykl poprzedni miał 24 dni.Kiedy robisz Ania?
CiążaDziewczyny czy to możliwe, że mam 37.8-38 temp na dole ??? Czuję się średnio i choć nie mam przeziębienia to taka obolała jestem. Podbrzusze pobolewa cały dzień i krzyż. WTF. To chyba nie jest jakieś zakażenie co? Ehhh brakowało by mi teraz tylko zapalenia przydatków :/
Dzięki. U mnie 4 cykl starań, ale nie wiem chyba się nie udało znowu tak myślę. Zobaczę w poniedziałek albo we wtorek.u mnie owulacja była 14 dc chyba. zaczekam do poniedziałku chociaż myślę, że i w poniedziałek nici. Życzę Ci żeby choć Tobie się udało!