Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to razem będziemy sprawdzaćDzięki. U mnie 4 cykl starań, ale nie wiem chyba się nie udało znowu tak myślę. Zobaczę w poniedziałek albo we wtorek.
Aniu z tego co się orientuje powinnaś dupka brać cykl 26 to krótki cykl,:Myślę, że w poniedziałek. Bo cykle miałam ostatnio 26 dniowe. Owulacja była najprawdopodobniej 13 dc. A ten cykl poprzedni miał 24 dni.
Zaciekawiłaś mnie. To z powodu krótkiego cyklu powinno się brac jakieś leki? A ginekolog nic mi nie mówił, tylko że jak regularny to nie ma co się doszukiwac dlaczego jest krótki.Aniu z tego co się orientuje powinnaś dupka brać cykl 26 to krótki cykl,:
Jejku nie mówcie mi tak bo będzie mi trudniej wytrzymać do poniedziałku a na prawdę myślę, że to raczej jakieś zapalenie . Ale dzięki :*Izabela bardzo się ciesze ... [emoji1] super idzie do przodu, oby tak dalej [emoji6]
evelina do dzieła ... nie myśl czy za późno czy nie tylko działaj ! [emoji12]
Morela ciąża ! [emoji4]
Ania@ a gdzie pozytywne myślenie he ... ? [emoji6]
Windy Docia.....to hmm.....owocnych [emoji6] i pamiętajcie świeca.....nie Megan ? [emoji12]
A ja czekam na tego malpiszona i czekam ... plan na 3 cs jest tylko ta wrednota chce mi go popsuć ... eh
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Coś z tego będzie i będzie wysyp NARESZCIE !Ania i morelka będzie ciąża jak nic życzę z całego serca,a temp na dole o tej godz to normalka,chodź życzę samych 37kresek