reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
1478181872808-665645768.jpg
Jest nadzieja kochana
Foch minął ;-) ;) poszedł w zapomnienie :biggrin2:
U mnie testy owulacyjne zaczęły wychodzić :happy:
Wczoraj śluzu pełno,był to dzień szczytu bo lało się ze mnie okropnie więc zrobiłam test o 22:00 i zaczął się ładnie pokazywać drugi i nie odpuścilam chodziłam co godzinę sprawdzać by wychwycić moment piku lh i chyba mi się udało :-) :)
Podpowiedzcie dziewczyny jak teraz mam obliczać ? wie któraś ? jaka szyjka powinna być i śluz ? Dziś już mało śluzu wręcz zaczyna być sucho i nie wiem kiedy od skoku lh mogę spodziewać się ovu :baffled:

Załączniki

• 1478181872808-665645768.jpg
    1478181872808-665645768.jpg
    63 KB · Wyświetleń: 360
reklama
Zobacz załącznik 781203
Foch minął ;-) ;) poszedł w zapomnienie :biggrin2:
U mnie testy owulacyjne zaczęły wychodzić :happy:
Wczoraj śluzu pełno,był to dzień szczytu bo lało się ze mnie okropnie więc zrobiłam test o 22:00 i zaczął się ładnie pokazywać drugi i nie odpuścilam chodziłam co godzinę sprawdzać by wychwycić moment piku lh i chyba mi się udało :-) :)
Podpowiedzcie dziewczyny jak teraz mam obliczać ? wie któraś ? jaka szyjka powinna być i śluz ? Dziś już mało śluzu wręcz zaczyna być sucho i nie wiem kiedy od skoku lh mogę spodziewać się ovu :baffled:
w ciągu 24-36 h powinna być owu
śluz białko jaja kurzego
szyjka (chyba) wysoko i otwarta, miękka

Do góry