Super. Tak się cieszę Kochana. Rośnijcie zdrowo [emoji11]Dzisiaj beta ponad 2 tyś . jestem nnormalnie szczęśliwa.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super. Tak się cieszę Kochana. Rośnijcie zdrowo [emoji11]Dzisiaj beta ponad 2 tyś . jestem nnormalnie szczęśliwa.
Dzisiaj beta ponad 2 tyś . jestem nnormalnie szczęśliwa.
aaaa Kochana moja!!!!!!! ♥Dzisiaj beta ponad 2 tyś . jestem nnormalnie szczęśliwa.
queen popatrz co znazlazłam Link do: The Stork condom that is cheaper than IVF but just as effective | Daily Mail Online
serrio jest coś takiego u was w UK ?:d
W poniedziałek miałam ponad 500 a dzisiaj ponad 2 tyś lekarz powiedział że bardzo ładnie przyrosło w środę mam usg.wooowwwwwww Izabela super !!! Gratulacje, a jaka miałas poprzednio?
Foch minął poszedł w zapomnienieJest nadzieja kochana
W poniedziałek miałam ponad 500 a dzisiaj ponad 2 tyś lekarz powiedział że bardzo ładnie przyrosło w środę mam usg.
w ciągu 24-36 h powinna być owuZobacz załącznik 781203
Foch minął poszedł w zapomnienie
U mnie testy owulacyjne zaczęły wychodzić
Wczoraj śluzu pełno,był to dzień szczytu bo lało się ze mnie okropnie więc zrobiłam test o 22:00 i zaczął się ładnie pokazywać drugi i nie odpuścilam chodziłam co godzinę sprawdzać by wychwycić moment piku lh i chyba mi się udało
Podpowiedzcie dziewczyny jak teraz mam obliczać ? wie któraś ? jaka szyjka powinna być i śluz ? Dziś już mało śluzu wręcz zaczyna być sucho i nie wiem kiedy od skoku lh mogę spodziewać się ovu