reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mnie wgl nie bolały ani nie bolą :D moją koleżanke zaczely bolec i nabrzmiewać w 3 /4 miesiącu a druga kumpela ma ósmy miesiac i ani razu ja do tej pory nie bolały[emoji14]takze no :D

hchy43r8x8s8gt0i.png
Wiem Megan tylko, ze mnie bolaly i przestały. Głupie no :-p
Ale juz jutro sie okaże, nie ma co :blink:

reklama
Evelina chciałabym! Ale chyba przyjdzie.. Raczej nic nie wskazuje na to, żeby miałoby być odwrotnie. Tylko ten prawy jajnik czasami cały czas gdzieś zakluje, czasami lewy, ale znacznie mniej i krócej.
JAK zdążyłam zauważyć u naszych kolezanek którym się udało, ciąża była wtedy gdy tych objawów mamy mniej niż zwykle o_O więc nie tracimy nadziei ;)

Ewelinka koło 16dc będzie owi,teraz bialo na paskach,ale chłopaki niech tam czekają,mi obojętnie co będzie byle się udało zajść i utrzymać ciążę ,teraz w 11tyg było martwe
Tak wiem i przykro mi,że tak losy się potoczyły :sad: tym razem musi być ok ;)
Jesteśmy na tym samym wózku,ja paski robię drugi dzień i o dziwo słabe wychodzą :eek: no nic bez stresu tym razem:cool2:
Ja mam dwóch chłopców i nie pogardziłabym córcią jednak wiem bardzo dobrze, że co mi pisane to będzie byle zdrowe było :biggrin2:

Zgadzam się i podpisuje !!! [emoji4]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuje kochane [emoji182][emoji7][emoji173]️ bardzo bym chciała bo oboje z M jesteśmy z lipca... taki nasz mały prezent. Ale z drugiej strony wiem ze lipa. Za mało ten cykl był obstawiony. No i nie wiem tez czy nasienie mojego M jeszcze sie poprawiło od lipca czy wręcz na odwrót. Będę wiedzieć dopiero za około 3tyg ... wiadomo ze pomarzyć można ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry