reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam dziewczyny, u mnie dzisiaj 19 dc, 6 dni po o, myślę, że na początku następnego tygodnia będę testowac :) a co mi tam testy mam, może tym razem się udało to 4 cykl starań.
Anka będzie ciąża prędzej czy później ;)
Pozostaje czekać i być dobrej myśli :)
Ty już 19dc a ja dopiero 11-sty :oo2:
U mnie 3cs , ale w tym już tak nie świruje :-D
Trzymam &&& :yes:

Evelina chciałabym! Ale chyba przyjdzie.. Raczej nic nie wskazuje na to, żeby miałoby być odwrotnie. Tylko ten prawy jajnik czasami cały czas gdzieś zakluje, czasami lewy, ale znacznie mniej i krócej.

Majka musi być dobrze :blink:
U mnie piersi przestały boleć, więc jutro pewnie @ przyjdzie jak w zegarku. No trudno..:huh:
Mnie wgl nie bolały ani nie bolą :D moją koleżanke zaczely bolec i nabrzmiewać w 3 /4 miesiącu a druga kumpela ma ósmy miesiac i ani razu ja do tej pory nie bolały[emoji14]takze no :D

hchy43r8x8s8gt0i.png

Evelina chciałabym! Ale chyba przyjdzie.. Raczej nic nie wskazuje na to, żeby miałoby być odwrotnie. Tylko ten prawy jajnik czasami cały czas gdzieś zakluje, czasami lewy, ale znacznie mniej i krócej.
Sylwka dokładnie to samo u mnie ... piersi jeszcze czuje ale mniej, zatem trzeba planować następny ...

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry