reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziękuje kochane [emoji182][emoji7][emoji173]️ bardzo bym chciała bo oboje z M jesteśmy z lipca... taki nasz mały prezent. Ale z drugiej strony wiem ze lipa. Za mało ten cykl był obstawiony. No i nie wiem tez czy nasienie mojego M jeszcze sie poprawiło od lipca czy wręcz na odwrót. Będę wiedzieć dopiero za około 3tyg ... wiadomo ze pomarzyć można ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Queen mój mąż też urodzony w lipcu, a na koniec sierpnia mamy 5 rocznicę ślubu, fajnie by było wtedy mszę zamówic i chrzciny, no ale to tylko takie marzenia narazie. ;) choc za tydzień może to będzie rzeczywistośc

Lubię was czytać choć niewiele piszę, chyba dlatego, że nawet jak znowu zajdę w ciążę to brak mi wiary, że tym razem donoszę i nie ma się czym cieszyć.
Po zrobieniu testu ciążowego nie skaczę z radości bo to dopiero początek długiej drogi, która dla moich maleństw kończy się zbyt szybko...
Jednak naiwnie wmawiam sobie za każdym razem, że teraz zrobię więcej...
wszystko...
bardziej...
i zatrzymam tą kruszynkę...,
że teraz się uda...
ale każdy raz kończy sie tak samo :(
Oczywiście nie poddam się dopóki menopauza mnie nie dopadnie, ale mam już w sobie tyle bólu... dziś zapalam świeczki dla moich bliskich zmarłych i zapaliłam 3 więcej dla moich maleństw...ech taki jakiś nastrój mam dziś melancholijny.
[*] [*] [*]

"Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam.
A potem... Zaczekam jeszcze chwilę.
I każdą następną też zaczekam..."

Ostatnia edycja:
Chyba zaczyna do mnie docierać że tym razem będzie wszystko dobrze. czuję się trochę spokojniejsza. już nie chodzę w stresie do toalety hehe.

Dziwi mnie tylko że dobrze się czuje. żadnych mdlosci nic. tylko bol piersi i zmęczenie. i to straszne zmęczenie.
Dziękuję dziewczyny za wsparcie. Na was można zawsze liczyć.

Lubię was czytać choć niewiele piszę, chyba dlatego, że nawet jak znowu zajdę w ciążę to brak mi wiary, że tym razem donoszę i nie ma się czym cieszyć.
Po zrobieniu testu ciążowego nie skaczę z radości bo to dopiero początek długiej drogi, która dla moich maleństw kończy się zbyt szybko...
Jednak naiwnie wmawiam sobie za każdym razem, że teraz zrobię więcej...
wszystko...
bardziej...
i zatrzymam tą kruszynkę...,
że teraz się uda...
ale każdy raz kończy sie tak samo :(
Oczywiście nie poddam się dopóki menopauza mnie nie dopadnie, ale mam już w sobie tyle bólu... dziś zapalam świeczki dla moich bliskich zmarłych i zapaliłam 3 więcej dla moich maleństw...ech taki jakiś nastrój mam dziś melancholijny.
[*] [*] [*]

"Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam.
A potem... Zaczekam jeszcze chwilę.
I każdą następną też zaczekam..."

Kochana, trzymam mocno kciuki zeby sie udało..
Powiedz jak wyniki badan, co ci wyszło, co robiłaś?

reklama
Pocieszaj kochana tak dalej ... [emoji8]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
A będe pocieszać a co :D haha jakbym miała patrzeć jakie powinnam miec objawy to mozna byloby uznac ze nie jestem w ciąży a zbliża sie non stop okres bo jedyne co to czuje podbrzusze :D także spokojnie :D będą dwie kreski jak nic :*

hchy43r8x8s8gt0i.png

Do góry