reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mnie wgl nie bolały ani nie bolą :D moją koleżanke zaczely bolec i nabrzmiewać w 3 /4 miesiącu a druga kumpela ma ósmy miesiac i ani razu ja do tej pory nie bolały[emoji14]takze no :D

hchy43r8x8s8gt0i.png
Wiem Megan tylko, ze mnie bolaly i przestały. Głupie no :-p
Ale juz jutro sie okaże, nie ma co :blink:

reklama
Evelina chciałabym! Ale chyba przyjdzie.. Raczej nic nie wskazuje na to, żeby miałoby być odwrotnie. Tylko ten prawy jajnik czasami cały czas gdzieś zakluje, czasami lewy, ale znacznie mniej i krócej.
JAK zdążyłam zauważyć u naszych kolezanek którym się udało, ciąża była wtedy gdy tych objawów mamy mniej niż zwykle o_O więc nie tracimy nadziei ;)

Ewelinka koło 16dc będzie owi,teraz bialo na paskach,ale chłopaki niech tam czekają,mi obojętnie co będzie byle się udało zajść i utrzymać ciążę ,teraz w 11tyg było martwe
Tak wiem i przykro mi,że tak losy się potoczyły :sad: tym razem musi być ok ;)
Jesteśmy na tym samym wózku,ja paski robię drugi dzień i o dziwo słabe wychodzą :eek: no nic bez stresu tym razem:cool2:
Ja mam dwóch chłopców i nie pogardziłabym córcią jednak wiem bardzo dobrze, że co mi pisane to będzie byle zdrowe było :biggrin2:

Zgadzam się i podpisuje !!! [emoji4]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuje kochane [emoji182][emoji7][emoji173]️ bardzo bym chciała bo oboje z M jesteśmy z lipca... taki nasz mały prezent. Ale z drugiej strony wiem ze lipa. Za mało ten cykl był obstawiony. No i nie wiem tez czy nasienie mojego M jeszcze sie poprawiło od lipca czy wręcz na odwrót. Będę wiedzieć dopiero za około 3tyg ... wiadomo ze pomarzyć można ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry