A wiec czekamWiem Megan tylko, ze mnie bolaly i przestały. Głupie no
Ale juz jutro sie okaże, nie ma co
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A wiec czekamWiem Megan tylko, ze mnie bolaly i przestały. Głupie no
Ale juz jutro sie okaże, nie ma co
Lubię was czytać choć niewiele piszę, chyba dlatego, że nawet jak znowu zajdę w ciążę to brak mi wiary, że tym razem donoszę i nie ma się czym cieszyć.
Po zrobieniu testu ciążowego nie skaczę z radości bo to dopiero początek długiej drogi, która dla moich maleństw kończy się zbyt szybko...
Jednak naiwnie wmawiam sobie za każdym razem, że teraz zrobię więcej...
wszystko...
bardziej...
i zatrzymam tą kruszynkę...,
że teraz się uda...
ale każdy raz kończy sie tak samo
Oczywiście nie poddam się dopóki menopauza mnie nie dopadnie, ale mam już w sobie tyle bólu... dziś zapalam świeczki dla moich bliskich zmarłych i zapaliłam 3 więcej dla moich maleństw...ech taki jakiś nastrój mam dziś melancholijny.
[*] [*] [*]
"Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam.
A potem... Zaczekam jeszcze chwilę.
I każdą następną też zaczekam..."
Najlepiej to pic przez 2-3 miesiace. Ja pije przez caly cykl. Tez mieszkam w uk. Tutaj inofem jest dosc drogi, za 60 saszetek jakos 40£. Ja zamawiam z polski na ebayu. Za 60 saszwtek zaplacilam 17£ z darmowa przesylka.A jak to sie pije? Prze cały cykl? Mogłabyś mi podać cenę w Polsce? Poszukam tego w Anglii. Dziekuje
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji8] [emoji8] [emoji1] [emoji1]A będe pocieszać a co haha jakbym miała patrzeć jakie powinnam miec objawy to mozna byloby uznac ze nie jestem w ciąży a zbliża sie non stop okres bo jedyne co to czuje podbrzusze także spokojnie będą dwie kreski jak nic :*
Tak mi przykro i matko 39cs nie wyobrażam sobie jak musisz sie czuć ale dobrze ze dalej walczysz ! Buziaki :** ten kolejny cykl musi byc juz twój !U mnie @@@. Niestety. Oficjalnie rozpoczynam 39 cs. Kolejna @ 30.11.
Oh było trochę:Kochana, trzymam mocno kciuki zeby sie udało..
Powiedz jak wyniki badan, co ci wyszło, co robiłaś?