reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wiem Megan tylko, ze mnie bolaly i przestały. Głupie no :-p
Ale juz jutro sie okaże, nie ma co :blink:
A wiec czekam :D

hchy43r8x8s8gt0i.png

reklama
Lubię was czytać choć niewiele piszę, chyba dlatego, że nawet jak znowu zajdę w ciążę to brak mi wiary, że tym razem donoszę i nie ma się czym cieszyć.
Po zrobieniu testu ciążowego nie skaczę z radości bo to dopiero początek długiej drogi, która dla moich maleństw kończy się zbyt szybko...
Jednak naiwnie wmawiam sobie za każdym razem, że teraz zrobię więcej...
wszystko...
bardziej...
i zatrzymam tą kruszynkę...,
że teraz się uda...
ale każdy raz kończy sie tak samo :(
Oczywiście nie poddam się dopóki menopauza mnie nie dopadnie, ale mam już w sobie tyle bólu... dziś zapalam świeczki dla moich bliskich zmarłych i zapaliłam 3 więcej dla moich maleństw...ech taki jakiś nastrój mam dziś melancholijny.
[*] [*] [*]

"Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam.
A potem... Zaczekam jeszcze chwilę.
I każdą następną też zaczekam..."
Marbia przykro mi :hmm:
Co nas nie zabije to nas wzmocni mawiają :-( :( wierzę mocno, że donosisz kruszynke,że będzie Ci dane jeszcze być wspaniałą mamą ;)

A jak to sie pije? Prze cały cykl? Mogłabyś mi podać cenę w Polsce? Poszukam tego w Anglii. Dziekuje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Najlepiej to pic przez 2-3 miesiace. Ja pije przez caly cykl. Tez mieszkam w uk. Tutaj inofem jest dosc drogi, za 60 saszetek jakos 40£. Ja zamawiam z polski na ebayu. Za 60 saszwtek zaplacilam 17£ z darmowa przesylka.
Pozdrawiam [emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, ale się dłuży to czekanie do dnia zrobienia testu, szczególnie w wolny dzień taki jak dzisiaj. Z ciekawości zrobiłam test owulacyjny, ujrzałam biel vizira. :D

Ależ ten listopad sie zaczął, jakiś wysyp @ nastał [emoji35] co to się dzieje [emoji17] tulam wszystkie które potrzebują, smutają i mają doła [emoji8] [emoji8] niby non stop pod górkę, ale kiedyś będzie szczyt i prosto z górki!
Ja nadal sfrustrowana brakiem działań, a taka chcica, aż szkoda marnować [emoji1] nich no tylko wrócę do domu... I wiooo! [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Magda przykro [emoji17] siły do dalszej walki życzę ! [emoji123]

Windy ... niech M zbiera siły bo go bankowo rozłożysz na łopatki [emoji12]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochana, trzymam mocno kciuki zeby sie udało..
Powiedz jak wyniki badan, co ci wyszło, co robiłaś?
Oh było trochę:
Cytologię
Chlamydie
Cytomelagie
Toksoplazmozę
Antykoagulanty
Trombofilie czekam na wyniki
TSH, FT4 i insulinę ide kontrolnie sprawdzić jutro
Wszystkie wyniki są super nie znaleziono narazie nic co mogłoby być przyczyną poronień.

Do góry