reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Megan a jak Ty się czujesz ?
Bolą piersi ?

Lux dzięki ;-)

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja dzisiaj już dużo lepiej[emoji14]mysle ze wczoraj normalnie pojawilby sie okres i dlatego takie dziwne rzeczy sie działy[emoji14]piersi czasami mam wrazenie ze sa troszke pelniejsze i czasem tak ciągnie od dołu ale ogolnie spoko[emoji14]jeszcze co jakiś czas zaboli podbrzusze ale moze juz dzisiaj to ustanie[emoji14]zobaczymy :D trzymam kciuki za test i czekam na pozytyw :D
Siwa przykro mi :(
Megan już chill.
Queen ja tam coś czuję, że Ty zaszłaś! :)

A ja dziś mam 20 dc, od rana pobolewa podbrzusze i krzyż. Do @ jeszcze 9 dni coś za szybko zaczęło boleć.

km5sio4pghry649q.png
Tak dokładnie dzisiaj chill[emoji14]mam nadzieje ze juz nie bede musiala sie stresować i wytrwam do wizyty[emoji14]
A mnie zaczęło boleć podbrzusze już w 17dc[emoji14]wiec może jest coś na rzeczy :D ?

hchy43r8x8s8gt0i.png

reklama
No ja się trochę o tym naczytalam trochę dziewczynki na mnie nakrzyczaly i teraz grzecznie leżę tylko oby to coś dało. Biorę duphaston dwa razy po jednej, rutinoskorbin trzy razy po dwie i cyclonamine trzy razy po jednej. A tobie on pękł? Co dokładnie się stało jeśli mogę zapytać?

U mnie był tak umiejscowiony zaraz przy fasolce ze prawdopodobnie odciął całkiem odżywianie fasolce.. choc tak naprawde nie wiadomo na pewno co było przyczyna. nic nie krwawilam, dopiero po 2 tygodniach dowiedziałam sie ze serduszko juz nie bije od 2 tyg. Ja brałam dupka, luteinę i acard. No i nie leżałam.
zapisze sobie ta cyclonamine i rutinoskorbin.
Kciuki!!

Dzien dobry! Dziewczyny pomóżcie.... znacie jakis naturalny sposób na uregulowanie cykli? Słyszałam o zażywaniu oleju z nasion wiesiołka i agnus castus (niepokalanek pospolity?) do owulacji. Podobno poprawia śluz i wyrównuje cykle? Wiecie cos o tym.... u mnie 39dc..... coraz bardziej przestaje wierzyć, ze zajdę w ciąże.... pewnie jestem za stara :( dzisiaj jakis dół. Nie lubię

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam dziewczyny, u mnie dzisiaj 19 dc, 6 dni po o, myślę, że na początku następnego tygodnia będę testowac :) a co mi tam testy mam, może tym razem się udało to 4 cykl starań.

U mnie był tak umiejscowiony zaraz przy fasolce ze prawdopodobnie odciął całkiem odżywianie fasolce.. choc tak naprawde nie wiadomo na pewno co było przyczyna. nic nie krwawilam, dopiero po 2 tygodniach dowiedziałam sie ze serduszko juz nie bije od 2 tyg. Ja brałam dupka, luteinę i acard. No i nie leżałam.
zapisze sobie ta cyclonamine i rutinoskorbin.
Kciuki!!
No właśnie lekarz przewidział taki scenariusz. Podobno jak się leży to on się wchłania ale bardzo powoli. Nie wiem jak ja pójdę na tą kolejną wizytę.

Dzien dobry! Dziewczyny pomóżcie.... znacie jakis naturalny sposób na uregulowanie cykli? Słyszałam o zażywaniu oleju z nasion wiesiołka i agnus castus (niepokalanek pospolity?) do owulacji. Podobno poprawia śluz i wyrównuje cykle? Wiecie cos o tym.... u mnie 39dc..... coraz bardziej przestaje wierzyć, ze zajdę w ciąże.... pewnie jestem za stara :( dzisiaj jakis dół. Nie lubię

Ja miałam też bardzo długie cykle i nie mogłam zajść. W ostatnim udanym cyklu piłam inofem. Nie wiem czy to on pomógł ale warto spróbować.

Witam sie z rana :-) dziewczyny dzis rano analizowałam swój wykres z ovufriend - jestem 6dpo (czyli 7dp pozytywnym teście) i od wczoraj juz bolą mnie piersi (jednak mi sie nie wdawało bo zaczęły bolec konkretnie gdyż przeszkadzały mi podczas snu [emoji79]) oczywscie zawsze przed @ bolą mnie piersi ale w zeszłym cyklu bole zaczęły sie 13dpo a 3dni przed @ w rym cyklu do @ jeszcze 7dni. Do tego temp ponowulacji podskoczyła do 37 szybciej niz w poprzednim cyklu. Nie wiem moze juz sobie wmawiam tak bardzo bym chciała ;-( po 26cyklach nieudanych to juz chyba na głowę dostaje ... jeszcze troche i sobie uroje te ciąże ;/

QUEEN_B życzę Ci tego z całego serca byś miała tą małą iskierkę, musi być wreszcie Twój szczęśliwy dzień :happy: trzymam mocno &&& tym razem z Twoich kresek na teście będziemy się cieszyć ;)

No ja się trochę o tym naczytalam trochę dziewczynki na mnie nakrzyczaly i teraz grzecznie leżę tylko oby to coś dało. Biorę duphaston dwa razy po jednej, rutinoskorbin trzy razy po dwie i cyclonamine trzy razy po jednej. A tobie on pękł? Co dokładnie się stało jeśli mogę zapytać?
Moja bratowa leżała w szpitalu bo miała dużego krwiaka i też ciąża była zagrożona, ale na szczęście wchłonął się ładnie. ODPOCZYWKAJ dużo , to ważne! :yes:;)

reklama
Do góry