reklama
Antonia2016
Fanka BB :)
Gdzie dziewczyny kupujecie ten test clearblue?? Pierwsze widzę [emoji1] i jaka cena? A czułość?
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Cos ty ..K znowu mi powiedział że już zmęczony boboseksy byly 9,11,w nocy z 12 na 13 , 14 , z 15 na 16 i 16 no niby robilam testy owu i wynikaloby z nich że działalismy akurat w punkt ..ale ja jestem załamana .. Ciągle chodze becze i sie stresuje bo przez 5 miesiecy mistrzowsko ominęlismy owulacje , zawsze o 2 dni .. Także zabije K jak sie okaze że testy owu były lipne a ona znowu sie opóźnila jak miesiac temu :/ dzisiaj 21 dc także czekam[emoji14]działajcie ile sił i czekam na dobre wieści [emoji123]megan a jak tam u Ciebie staranka? były codzoiennie?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
u mnie też tak bywało bo jak tylko staraliśmy się codziennie to po 2 dniach mąz oznajmial ze jest już zmęczony i tyle było z tego i później za jakies 2-3 dni...Cos ty ..K znowu mi powiedział że już zmęczony boboseksy byly 9,11,w nocy z 12 na 13 , 14 , z 15 na 16 i 16 no niby robilam testy owu i wynikaloby z nich że działalismy akurat w punkt ..ale ja jestem załamana .. Ciągle chodze becze i sie stresuje bo przez 5 miesiecy mistrzowsko ominęlismy owulacje , zawsze o 2 dni .. Także zabije K jak sie okaze że testy owu były lipne a ona znowu sie opóźnila jak miesiac temu :/ dzisiaj 21 dc także czekam[emoji14]działajcie ile sił i czekam na dobre wieści [emoji123]
ostatnim miesiącu przegiął wiec teraz z nim porozmawiałam że trudno musimy to przezyc, a jak się teraz nie uda no to już nie będę cisnąc... i tłumacze że to przecież wcale dużo wysiłku nie kosztuje najgorzej się zabrać.
wiem że to takie troche głupie ale co zrobić, takie życie
u mnie też tak bywało bo jak tylko staraliśmy się codziennie to po 2 dniach mąz oznajmial ze jest już zmęczony i tyle było z tego i później za jakies 2-3 dni...
ostatnim miesiącu przegiął wiec teraz z nim porozmawiałam że trudno musimy to przezyc, a jak się teraz nie uda no to już nie będę cisnąc... i tłumacze że to przecież wcale dużo wysiłku nie kosztuje najgorzej się zabrać.
wiem że to takie troche głupie ale co zrobić, takie życie
Kotek wiesz że mam podobnie, mąż mi powiedział że w zeszłym cyklu czół sie jak maszyna jak zwierze wykorzystany teraz robimy to kiedy chcemy, nawet dokładnie nie wiem kiedy będzie owu.
Megan wiesz co dla mnie to dziwne, bo gdy starałam się o 1 ciążę byłam na badaniu cyklu i byłam w pt potem pon i śr. W pon był sex ale w środę nie a pomimo tego doszło do zapłodnienia. Czasem mnie to właśnie zastanawia. Bo niby na dziewczynkę trzeba sie starać na 2 dni przed owu a na chłopca w trakcie a pomimo tego ciąży nie ma. A ty miałaś już tyle starań że na moją logikę powinno zadziałać cykl temu. To wszystko jest nie tak
Antonia wydaje mi się że nie w polsce
No i weź tu współpracuj z facetem ehh .. A przecież powinna to byc czysta przyjemność[emoji14]dziękuje Ci bardzo[emoji14]to czekamy na owu i oby twój dał rade bo mój to mi mówił że bedziemy działac a potem dupa[emoji14]wczoraj próbowal sie rano dobrać to mu powiedziałam ze nie mam ochoty[emoji14]megan trzymam kciuki a nóż faktycznie trafiliście i za pare dni będziesz się cieszyc tego Ci życzę
u mnie jeszcze owu nie było
nie no wierze że mój nie zaprzestanie, jak tak z nim porozmawiam i wytłumaczę to nie zawiedzieNo i weź tu współpracuj z facetem ehh .. A przecież powinna to byc czysta przyjemność[emoji14]dziękuje Ci bardzo[emoji14]to czekamy na owu i oby twój dał rade bo mój to mi mówił że bedziemy działac a potem dupa[emoji14]wczoraj próbowal sie rano dobrać to mu powiedziałam ze nie mam ochoty[emoji14]
ale i tak codziennie mówi że nic nie będzie a jest-taka przekora z niego
reklama
to test owu czy ciążowy?mam dziś 27 dc rano zrobiłam test wygląda tak, muszę go powtóżyć ale mam nadzieję ze kreseczka ni zniknie
jeśli ciązowy to GRATULACJE? ile cykli się starałaś?