reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kacha dziękuję właśnie kiedy widzę ile cykli przechodzą dziewczyny to mi smutno że się im nie udaje tak od razu.
Ten 9 i 8 tc jest przeklęty naprawdę :/

reklama
megan a jak tam u Ciebie staranka? były codzoiennie?
Cos ty ..K znowu mi powiedział że już zmęczony :( boboseksy byly 9,11,w nocy z 12 na 13 , 14 , z 15 na 16 i 16:p no niby robilam testy owu i wynikaloby z nich że działalismy akurat w punkt ..ale ja jestem załamana .. Ciągle chodze becze i sie stresuje bo przez 5 miesiecy mistrzowsko ominęlismy owulacje , zawsze o 2 dni .. Także zabije K jak sie okaze że testy owu były lipne a ona znowu sie opóźnila jak miesiac temu :/ dzisiaj 21 dc także czekam[emoji14]działajcie ile sił i czekam na dobre wieści [emoji123]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Cos ty ..K znowu mi powiedział że już zmęczony :( boboseksy byly 9,11,w nocy z 12 na 13 , 14 , z 15 na 16 i 16:p no niby robilam testy owu i wynikaloby z nich że działalismy akurat w punkt ..ale ja jestem załamana .. Ciągle chodze becze i sie stresuje bo przez 5 miesiecy mistrzowsko ominęlismy owulacje , zawsze o 2 dni .. Także zabije K jak sie okaze że testy owu były lipne a ona znowu sie opóźnila jak miesiac temu :/ dzisiaj 21 dc także czekam[emoji14]działajcie ile sił i czekam na dobre wieści [emoji123]

u mnie też tak bywało bo jak tylko staraliśmy się codziennie to po 2 dniach mąz oznajmial ze jest już zmęczony i tyle było z tego i później za jakies 2-3 dni...
ostatnim miesiącu przegiął wiec teraz z nim porozmawiałam że trudno musimy to przezyc, a jak się teraz nie uda no to już nie będę cisnąc... i tłumacze że to przecież wcale dużo wysiłku nie kosztuje :) najgorzej się zabrać.
wiem że to takie troche głupie ale co zrobić, takie życie :)

u mnie też tak bywało bo jak tylko staraliśmy się codziennie to po 2 dniach mąz oznajmial ze jest już zmęczony i tyle było z tego i później za jakies 2-3 dni...
ostatnim miesiącu przegiął wiec teraz z nim porozmawiałam że trudno musimy to przezyc, a jak się teraz nie uda no to już nie będę cisnąc... i tłumacze że to przecież wcale dużo wysiłku nie kosztuje :) najgorzej się zabrać.
wiem że to takie troche głupie ale co zrobić, takie życie :)

Kotek wiesz że mam podobnie, mąż mi powiedział że w zeszłym cyklu czół sie jak maszyna jak zwierze wykorzystany :D teraz robimy to kiedy chcemy, nawet dokładnie nie wiem kiedy będzie owu.

Megan wiesz co dla mnie to dziwne, bo gdy starałam się o 1 ciążę byłam na badaniu cyklu i byłam w pt potem pon i śr. W pon był sex ale w środę nie a pomimo tego doszło do zapłodnienia. Czasem mnie to właśnie zastanawia. Bo niby na dziewczynkę trzeba sie starać na 2 dni przed owu a na chłopca w trakcie a pomimo tego ciąży nie ma. A ty miałaś już tyle starań że na moją logikę powinno zadziałać cykl temu. To wszystko jest nie tak :p ;)

Antonia wydaje mi się że nie w polsce ;)

megan trzymam kciuki a nóż faktycznie trafiliście i za pare dni będziesz się cieszyc :) tego Ci życzę :)
u mnie jeszcze owu nie było :p
No i weź tu współpracuj z facetem ehh .. A przecież powinna to byc czysta przyjemność[emoji14]dziękuje Ci bardzo[emoji14]to czekamy na owu i oby twój dał rade :D bo mój to mi mówił że bedziemy działac a potem dupa[emoji14]wczoraj próbowal sie rano dobrać to mu powiedziałam ze nie mam ochoty[emoji14]

mam dziś 27 dc rano zrobiłam test wygląda tak, muszę go powtóżyć ale mam nadzieję ze kreseczka ni zniknie :)
upload_2016-10-24_7-38-36-png.779745

No i weź tu współpracuj z facetem ehh .. A przecież powinna to byc czysta przyjemność[emoji14]dziękuje Ci bardzo[emoji14]to czekamy na owu i oby twój dał rade :D bo mój to mi mówił że bedziemy działac a potem dupa[emoji14]wczoraj próbowal sie rano dobrać to mu powiedziałam ze nie mam ochoty[emoji14]

nie no wierze że mój nie zaprzestanie, jak tak z nim porozmawiam i wytłumaczę to nie zawiedzie :)
ale i tak codziennie mówi że nic nie będzie a jest-taka przekora z niego ;)

reklama
Do góry