reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Na ovufriend.pl, polecam.

Ja tam ci mówiłam ze ty w ciąży jesteś od dawna i jak pisałaś podczas @ ze jest brązowa a nie krwista to tez mnie to utwierdziło w przekonaniu ze to ciąża :):) ja uważam ze jesteś w ciąży nadal :) nie wiem czemu jeszcze nie sikacz na ciążowy :) na owu sikasz a na ciążowy to jakis gorszy? :) dajesz!

O, Bulbasek, a macie jakies menu przygotowane dla męża? Ja tez chce zacząć odżywiać sie tłuszczowo, zgodnie z żywieniem optymalnym i nie mam motywacji zeby sobie menu dzienne ułożyć, jakies skomplikowane mi sie wydaje przeliczanie tyg makroskladnikkow..

Ale naskrobalyscie :) już wszystko doczytałam. Kochana, mąż sam układał dietę i spisze mi takie przykładowe kilka dni żebyś sobie zobaczyła jak to wygląda :) postaram się jutro podesłać :)

reklama
Cześć dziewczyny. Tyle piszecie, że ciężko mi każdej z Was odpisać. U mnie w tym cyklu był piękny śluz płodny i było go mnóstwo. Ovufriend wyznaczył mi owulacje 3 dni temu. Wszystko by się zgadzało ze śluzem i z bólem jajnika. Teraz czekamy na efekty :) Tacy jesteśmy zmęczeni tymi staraniami, że seksu to przez tydzień nie będzie :p

Cześć dziewczyny. Tyle piszecie, że ciężko mi każdej z Was odpisać. U mnie w tym cyklu był piękny śluz płodny i było go mnóstwo. Ovufriend wyznaczył mi owulacje 3 dni temu. Wszystko by się zgadzało ze śluzem i z bólem jajnika. Teraz czekamy na efekty :) Tacy jesteśmy zmęczeni tymi staraniami, że seksu to przez tydzień nie będzie :p
Lui powiedz kochana ten ból masz ciągły czy narastający ? I jak Cię boli i masz śluz to kiedy dokładnie obstawiasz owu?

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Lui pytam bo jeśli śluz i ból (u mnie kulminacja wieczorem 23 aż nospe brałam) to obstawiam wieczór tego dnia ale testy i apka pokazują dzień później (nie mierze temp zatem teoretycznie).
A tak z innej beczki ... to również testujemy razem :-)

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Oby była abstynencja przez następne 9 miesięcy

Anik nie do końca. Tak naprawdę to mój drugi cykl. W pierwszą ciążę zaszłam jak tylko lekarstwa mnie naprawił. W drugą zaszłam bez leków ale poronilam w 9tc (przez przypadek dowiedziałam się że jestem w ciąży ). Po tym wszystkim postanowiłam ze względu na prace starać się dopiero pod koniec roku czyli teraz.
Mam o wiele więcej leków niż wtedy a nie czuje ze się ma coś udać.
Wiem ze się nie powinnam poddawać ale czuje że mi była pisana tylko 1 ciąża. Ja jestem taka czarownica często to co przeczowam się niestety sprawdza. Wiem to dziwne.
Ja tez jestem przed nastepnymi staraniami ale ja wierze ze jeszcze bede w ciazy.. Ja teraz zaszlam od razu, zobacze jak bedzie teraz.. Glowa do góry ;) jeszcze razem bedziemy chodzic z brzuszkami;)

Emsi ja też mam tako ból czasem bardzo mocny. Dzisiaj rano np bolało jak na okres.
W zeszłym cyklu prawy jajnik mnie mocno kół bardzo mocno.

Lui als ja z mężem mam tak :D już nam się też nie chce ;)

reklama
Do góry