reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
mam dziś 27 dc rano zrobiłam test wygląda tak, muszę go powtóżyć ale mam nadzieję ze kreseczka ni zniknie :)
upload_2016-10-24_7-38-36-png.779745
Gratulacje!:) widziałam już na innym wątku bo taki szpieg ze mnie :D kciuki żeby ciemniała[emoji14]opowiadaj co i jak :D
nie no wierze że mój nie zaprzestanie, jak tak z nim porozmawiam i wytłumaczę to nie zawiedzie :)
ale i tak codziennie mówi że nic nie będzie a jest-taka przekora z niego ;)
No to nie pozostaje mi nic innego jak życzyć owocnych przytulanek :D obyśmy sie spotkały na lipcu bo bardzo mi zależy na tym miesiącu[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

hajmal gratki jeszcze raz, a jak u Was przytulaki wyglądały w tym szczęśliwym cyklu?
Megan ja już nie raz miałam cykle, że we wszystkie dni płodne było bzykanko a potem małpa przyłaziła. A w drugą ciążę zaszłam przy 1 numerku w 12 dc (cykle wtedy miałam po 27, 28 dni). Więc jak ma być ciąża to nawet 1 numerek wystarczy przed owulką. My też w tym cyklu ostro się staraliśmy ale pewnie za parę dni małpa przylezie.

hajmal gratki jeszcze raz, a jak u Was przytulaki wyglądały w tym szczęśliwym cyklu?
Megan ja już nie raz miałam cykle, że we wszystkie dni płodne było bzykanko a potem małpa przyłaziła. A w drugą ciążę zaszłam przy 1 numerku w 12 dc (cykle wtedy miałam po 27, 28 dni). Więc jak ma być ciąża to nawet 1 numerek wystarczy przed owulką. My też w tym cyklu ostro się staraliśmy ale pewnie za parę dni małpa przylezie.
No my ewidentnie omijalismy tą owulke i jestem ciekawa co by bylo gdybysmy w koncu trafili :D trzeba wierzyć że nie przyjdzie wredota ![emoji14]chociaż mam chwile zwątpienia i mysle sobie czemu mialoby mnie takie szczescie spotkac ? No nic czekamy cierpliwie na 2 kreski oczywiscie[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry