Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje! widziałam już na innym wątku bo taki szpieg ze mnie kciuki żeby ciemniała[emoji14]opowiadaj co i jakmam dziś 27 dc rano zrobiłam test wygląda tak, muszę go powtóżyć ale mam nadzieję ze kreseczka ni zniknie
No to nie pozostaje mi nic innego jak życzyć owocnych przytulanek obyśmy sie spotkały na lipcu bo bardzo mi zależy na tym miesiącu[emoji14]nie no wierze że mój nie zaprzestanie, jak tak z nim porozmawiam i wytłumaczę to nie zawiedzie
ale i tak codziennie mówi że nic nie będzie a jest-taka przekora z niego
opowiadaj jaka czętotliwość, kiedy owu?ciążowy, to drugi cykl
kotek mi tez zbrzydł sexik w tym miesiacu
No my ewidentnie omijalismy tą owulke i jestem ciekawa co by bylo gdybysmy w koncu trafili trzeba wierzyć że nie przyjdzie wredota ![emoji14]chociaż mam chwile zwątpienia i mysle sobie czemu mialoby mnie takie szczescie spotkac ? No nic czekamy cierpliwie na 2 kreski oczywiscie[emoji14]hajmal gratki jeszcze raz, a jak u Was przytulaki wyglądały w tym szczęśliwym cyklu?
Megan ja już nie raz miałam cykle, że we wszystkie dni płodne było bzykanko a potem małpa przyłaziła. A w drugą ciążę zaszłam przy 1 numerku w 12 dc (cykle wtedy miałam po 27, 28 dni). Więc jak ma być ciąża to nawet 1 numerek wystarczy przed owulką. My też w tym cyklu ostro się staraliśmy ale pewnie za parę dni małpa przylezie.
Haha dobre no dziękuje , mam nadzieje że rekord będzie na lipiecMegan ze mnie taki włóczykij
trzymam kciuki żebyśmy się na wątku lipcówek spotkały