reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam Was dziewczynki, nie jestem w stanie przeczytać wszystkich postów wiec sorki że tylko o sobie.
W weekend nie miałam czasu w sobote robiłam grilla z okazji moich urodzin (dzis obchodze 29)
a w wczoraj byłam na panieńsko-kawalerskim mojej siostry wiec picie przez dwa dni
i mąz zarzucił mi wczoraj że ja chyba tego dziecka tak nie bardzo chce bo tyle pije ...no żesz....
wypiłam raptem w sobote 3 piwa a wczoraj 4 lampki wina...
wgl wczoraj sie wkurzyłam bo oczywiscie mamy sie starac ale jeżeli to tylko ja mam o tym myslec to mam to gdzieś...
póxniej sie troche o 00:00 zreflektował i były staranka.
dzis ide do gina zobaczyc czy pęcherzyk pękł.

reklama
Witam Was dziewczynki, nie jestem w stanie przeczytać wszystkich postów wiec sorki że tylko o sobie.
W weekend nie miałam czasu w sobote robiłam grilla z okazji moich urodzin (dzis obchodze 29)
a w wczoraj byłam na panieńsko-kawalerskim mojej siostry wiec picie przez dwa dni
i mąz zarzucił mi wczoraj że ja chyba tego dziecka tak nie bardzo chce bo tyle pije ...no żesz....
wgl wczoraj sie wkurzyłam bo oczywiscie mamy sie starac ale jeżeli to tylko ja mam o tym myslec to mam to gdzieś...
oj faceci...
jak sami dadzą czadu, że ich do domu trzeba targać, to jest ok i nie wiedzą o co się czepiasz...
a jak ty wypijesz kilka piw to jest haloooo!
mój na szczęście taki nie jest, ale znam aż za dobrze takie typy.
I zawsze się zastanawiam, czy bardziej są zazdrośni o tę imprezę, czy o to, że bez nich i może o nich gadamy na przykład (tak jakby nie było lepszych tematów...)
&&&& za pęcherzyk i skuteczność wczorajszych staranek

ponawiam zyczenia hihi jeszcze raz sto lat :-) :)

oj faceci...
jak sami dadzą czadu, że ich do domu trzeba targać, to jest ok i nie wiedzą o co się czepiasz...
a jak ty wypijesz kilka piw to jest haloooo!
mój na szczęście taki nie jest, ale znam aż za dobrze takie typy.
I zawsze się zastanawiam, czy bardziej są zazdrośni o tę imprezę, czy o to, że bez nich i może o nich gadamy na przykład (tak jakby nie było lepszych tematów...)
oo tak oni mysla, ze sa pepkiem swiata

dzieki dziewczynki za zyczonka ;)
oczywiscie maż w sobote sie zawinął do łózka bo już zasypiał przy stole i oczywiscie to jest ok no i tez w sobote staranek nie było.
lekarz powiedział ze pęcherzyk peknie w czw lub w pt ale to tez nie wiadomo...
wiec chciałam żeby do dzisuaij troche sie postarac a tu juz sobota wypadła...

reklama
Cześć dziewczyny. Ja też dziś bez humoru.@ dzis powinna rozkręcić się na dobre. Dodatkowo koleżanka postraszyla mnie, że jeśli zazwyczaj występują te plamienia przed @ to mogę mieć coś nie tak z poziomem progesteron u. Wcześniej było ok a teraz nie wiem, bo nie badalam. A plamienia mam od jakiegoś czasu tak z dzień lub 2 zanim rozkreca i się @. Zadzwonie dziś zapisać się do mojego lekarza. Nie będę zekac do maja bo w czerwcu badań nie zrobię. Plus jest taki z tego wszystkiego, że przez te przesunięcia termin @ tak się układa że na wakacjach będę miała dni płodne[emoji1]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Mamuniol, zrób spokojnie badania, ale się nie stresuj...
a na wakacjach sporo już takich było co wróciły "we dwoje"...
Czytałam nawet jedną taką historię, że dziewczyna po 3 inseminacjach i 3 podejściach do in vitro pojechała na wakacje żeby odstresować przed 4 podejściem do in vitro i... wpadła...
ale znam też taką historyjkę, że dziewczyna czekała na wakacje, bo na wakacjach łatwiej zajść i w ogóle, a zaszła przed, bo czekała na wakacje a nie na płodne...

Do góry