Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez mega niewyspana ale to dlatego że nie mogłam zasnąć do późna bo jakoś wspomnienia mnie ogarnely o moich Aniolkach i strach przed następny mi staraniami i musiałam sobie poplakac[emoji53]dobry jestem bardzo niewyspana, mam dosc tych ludzi co mieszkaja nad nami
oj to u mnie z tym lepiej, juz sie wyplakalam za wszystkie czasy, choc nieraz mam takie dni, ze mi przykroJa tez mega niewyspana ale to dlatego że nie mogłam zasnąć do późna bo jakoś wspomnienia mnie ogarnely o moich Aniolkach i strach przed następny mi staraniami i musiałam sobie poplakac[emoji53]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Szzescie masz że wynajmujesz. Zawsze możesz się wynieść jak będzie już przegięcie [emoji6]dobry jestem bardzo niewyspana, mam dosc tych ludzi co mieszkaja nad nami
nie chce sie wynosic, bo reszta sasiadow jest ok, jeden na dole chlopak przeginal, ale sie uspokoil..gadalam dzis z moja sasiadka z naprzeciwka i ona jest we wspolnocie i mowi, ze mam isc nimi pogadac na spokojnie, i powiedziec, ze sa za glosno, bo to podzialaSzzescie masz że wynajmujesz. Zawsze możesz się wynieść jak będzie już przegięcie [emoji6]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
a ja wlasnie w pracyI ja nie wyspana. Dziś mam drugą zmianę ale M wstał już o 6:30 chociaż do szkoły ma na 9:50 i jakoś tak nie było spania . Już poprasowalam a teraz zapraszam na kawę i niedługo obiad trzeba robić i tak w kółko
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom