reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja tez mega niewyspana ale to dlatego że nie mogłam zasnąć do późna bo jakoś wspomnienia mnie ogarnely o moich Aniolkach i strach przed następny mi staraniami i musiałam sobie poplakac[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
oj to u mnie z tym lepiej, juz sie wyplakalam za wszystkie czasy, choc nieraz mam takie dni, ze mi przykro

Cześć dziewczyny. Ja też dziś bez humoru.@ dzis powinna rozkręcić się na dobre. Dodatkowo koleżanka postraszyla mnie, że jeśli zazwyczaj występują te plamienia przed @ to mogę mieć coś nie tak z poziomem progesteron u. Wcześniej było ok a teraz nie wiem, bo nie badalam. A plamienia mam od jakiegoś czasu tak z dzień lub 2 zanim rozkreca i się @. Zadzwonie dziś zapisać się do mojego lekarza. Nie będę zekac do maja bo w czerwcu badań nie zrobię. Plus jest taki z tego wszystkiego, że przez te przesunięcia termin @ tak się układa że na wakacjach będę miała dni płodne[emoji1]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

I ja nie wyspana. Dziś mam drugą zmianę ale M wstał już o 6:30 chociaż do szkoły ma na 9:50 i jakoś tak nie było spania . Już poprasowalam a teraz zapraszam na kawę i niedługo obiad trzeba robić i tak w kółko

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Szzescie masz że wynajmujesz. Zawsze możesz się wynieść jak będzie już przegięcie [emoji6]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
nie chce sie wynosic, bo reszta sasiadow jest ok, jeden na dole chlopak przeginal, ale sie uspokoil..gadalam dzis z moja sasiadka z naprzeciwka i ona jest we wspolnocie i mowi, ze mam isc nimi pogadac na spokojnie, i powiedziec, ze sa za glosno, bo to podziala

reklama
Do góry