reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Jeszcze kwestia tego tykajacego zegara... a nie wydaje wam się, że to jest taka narzucone zasłona na tabu późnego macierzyństwa? No bo dla mnie skoro zegar tyka to dobrze, gorzej jakby stanął. Ważne jest dla każdej z nas aby zostać mamą.
Siostra mojej babci urodziła 5 dzieci z tego jedno w wieku 46 lat... moja babcia tylko jedno w wieku 36 lat. I nie dlatego ze nie chciała. Tak się losy potoczyły. A wiecie jakie kiedyś były czasy.. ja moja ciotka urodziła to podobno mówili że to dziecko jej 17 letniej córki bo kobieta tak późno w ciążę nie zachodzi... zobaczcie 46 lat i dała radę. .. sporo jeszcze przed nami...[emoji1]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Evitaj nie odchodz z forum.To co spotkało twoją koleżankę to straszne, u mojego aniołka przestało bić serce w 9 tyg.I strasznie to przeżyłam i dalej przeżywam a co dopiero 20 tyg.Jak słyszę takie historie to aż się boję zachodzić.
Yesenia wspolczuje Ci tej sytuacji z mężem w takim momencie .Mojemu m jak mówię o dniach plodnych, bólach jajnika czy staraniach to tez tego nie lubi.Dla facetow to jest chyba jakaś presja.

Evitaj nie odchodz z forum.To co spotkało twoją koleżankę to straszne, u mojego aniołka przestało bić serce w 9 tyg.I strasznie to przeżyłam i dalej przeżywam a co dopiero 20 tyg.Jak słyszę takie historie to aż się boję zachodzić.
Yesenia wspolczuje Ci tej sytuacji z mężem w takim momencie .Mojemu m jak mówię o dniach plodnych, bólach jajnika czy staraniach to tez tego nie lubi.Dla facetow to jest chyba jakaś presja.

Wiec lepiej nic im nie mowcie tylko dzialajcie moze faktycznie jakas presje biedni czuja :-)

Dobrze ze ja z moim takich problemow nie ma juz sam ostatnio pytal to kiedy kochanie robimy tego naszego dzidziusia :-) on to ma zawsze na wszystko czas nawet jesli spedza w pracy duzo czasu i ma wiele na glowie prowadzac firme

My mamy na przemian wahania. Jak ja się podłamuję to J mnie mobilizuje, a za chwilę role się odwracają. Przez 2 lata to już wiele wahań przeszliśmy.

W którym dniu cyklu badanie tsh- czy to ma znaczenie? Już nie pamiętam tych wszystkich dni. A kiedyś robilam prawie co miesiąc. Zastanawiam się czy nie sprawdzić ponownie. Ostatnie badanie miałam w styczniu, były ok. W ciąży miałam subkliniczna niedoczynność jak to ładnie nazwał mój gin, brałam eutyrox 20 albo 50.

Wiec lepiej nic im nie mowcie tylko dzialajcie moze faktycznie jakas presje biedni czuja :-)

Dobrze ze ja z moim takich problemow nie ma juz sam ostatnio pytal to kiedy kochanie robimy tego naszego dzidziusia :-) on to ma zawsze na wszystko czas nawet jesli spedza w pracy duzo czasu i ma wiele na glowie prowadzac firme
Pozazdrościć. Mój m to taki padnięty przychodzi z pracy. A dzieci jeszcze wysysaja z niego resztki sił[emoji1]

reklama
Do góry