magoo
Fanka BB :)
no to oby nie przyszła! kysz kysz, wredna @w sobote mam dostac i pewnie bede czekac czy sie zjawi bez testu a ze mam ostatnio jak w zegarku to wiesz, do 24-ej ma czas hahah
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to oby nie przyszła! kysz kysz, wredna @w sobote mam dostac i pewnie bede czekac czy sie zjawi bez testu a ze mam ostatnio jak w zegarku to wiesz, do 24-ej ma czas hahah
no sama jestem ciekawa co tam sie robi lub nie robino to oby nie przyszła! kysz kysz, wredna @
ja wczoraj mialam taki dzien smutnyNo tyle się napisałam i mi nie opublikowało. Wrrrrr
Nie chce.mi się nic... poziom hormonow mi spadł bo smęty mnie dopadła. Smutno mi tak ot bez powodu[emoji22][emoji22][emoji22]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom