reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
No tyle się napisałam i mi nie opublikowało. Wrrrrr

Nie chce.mi się nic... poziom hormonow mi spadł bo smęty mnie dopadła. Smutno mi tak ot bez powodu[emoji22][emoji22][emoji22]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Myślę sobie ze nawet nie jest mi tak smutno ze przyszła ta moja wredna @, bo to taki 3 cykl dopiero i w sumie i tak zaczęliśmy trochę wcześniej starania niż planowaliśmy więc to dopiero rozgrzewka. Ale jest mi źle w tej pracy. Nie mogę się odnaleźć. Tyle czasu byłam w domu z chłopcami, że trudno mi powrócić za biurko. Z przerażeniem myślę o wakacjach- jak ja to zaniose kiedy na dworze będzie ciepło i zamiast jechać gdzieś nad morze czy nad jezioro będę siedziała w biurze. Należę raczej do tych nadaktywnych mam, które nie siedzą w domu yylko korzystają z każdej okazji bycia na powietrzu.
Za 2.miesiace zaczynam urlop. Obym naładowania akumulatory do końca roku.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja zaczęłam trochę przeżywać komunię M. Chce żeby wszytko się udało. Kupiłam sukienke a właściwie dwie bo tydzień przed mamy wesele . Źle czuję się w tych sukienkach . Po bombie hormonów przytylam 10 kg . Rok temu miałam komunie chrzesnicy. Podobalam się sama sobie , mialam ładna sukienke . Teraz kupiłam to w co się zamieściłam, trochę mi przykro z tego powodu :(

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry