reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzien dobry!!!!
Siknęłam na test, 25dc i dupa. Jedna wredna krecha :) ale z jednej strony to fajnie bo moge szaleć na 40tce kolezanki, na która lecimy juz w poniedziałek :)
Dziewczyny gdzie robicie wykresy temperatur? Ja przy pierwszych staraniach robiłam na 28dni, ale moze jest cos nowego i lepszego?
Jak u was dzisiaj?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A jak długie masz cykle? Może być za wcześnie, ja bym nie traktowała tego na 100%

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
mieszkaliśmy 4 lata u teściów w pokoju który miał 12 m2 3 lata temu przenieśliśmy sie do naszego domu młody ma swój pokój my swój i wreszcie odżylismy. Ta ciasnota mnie dobijała, ograniczała mi powietrze do oddychania. To prawda trzeba mieszkać w kupie bo w tedy rodzina sie trzyma razem ale czasem minimum jest za małe. Teraz mieszkamy u siebie, mamy na parterze 2 sypialnie i na poddaszu 2 sypialnie. Mieszkamy na parterze bo poddasze jeszcze nie jest do końca skończone zresztą na razie nie ma potrzeby kończyć - zwyczajnie nie ma ko tam mieszkać ale jeśli będziemy miec jeszcze dzieci to one zostaną na parterze a my z mężem pójdziemy na poddasze. Kiedy projektowaliśmy dom chciałam miec troje dzieci, życie spłatało mi figla ale mozę się uda i będziemy jeszcze mieć dzieciątko
Jak się mieszka w jednym pokoju i z rodzicami za ścianą, to już zupełnie inna kwestia. Tutaj chodzi o sytuację, jak ktoś nie może sobie pozwolić na zmianę mieszkania. Bo w jednym pokoju na kupie, albo w kawalerce też nie wyobrażam sobie mieszkać :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

My też mamy małe mieszkanko ok 50m (właściwie to mniej bo schody się wliczaja), otwarty salon i pokój gdzie śpimy wszyscy razem. Miałam propozycję żeby się przenieść do większego odrobinę z dwoma pokojami, ale przy małych dzieciach tak wygodniej ze mogę objąć wszytsko wzrokiem i mały diablik mi się nigdzie nie ukryje ;)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Masz jednego maluszka? :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Megan22: 14456878 pisze:
Świeca rządzi , lipiec nasz [emoji123] !! :D Wczoraj jak robiłam świece to K złapał mnie za dłoń i tak trzymał :D haha słiiit [emoji173]

Już oczy mi sie zamykają ale jeszcze chwilka :D dobranoc kochane ! :*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ahahahaha fuck, serio? :p mój się zawsze śmieje i mówi "znowu udajesz, że ćwiczysz"... :D

To przy niebieskim pasku to koncowka tej jakby "waty" a nie cien

Tak, dokładnie.
Ale jeszcze mi coś świta na lewo od kontrolnej. Albo mam zwidy, albo rzeczywiście coś tam wychodzi ;)

Ja wczoraj się źle czułam, muliło mnie strasznie. W nocy śniło mi się że chyba robiłam z 10 testów i wszystkie pozytywne.
Rano siknęłam no i dupa Haha.
Został mi jeszcze jeden test, poczekam jednak do 1. Listopada.
Jeżeli owu rzeczywiście miałam 14.10. To już wtedy powinna być jasność.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam, sloneczna piekna pogoda u mnie :) Wczoraj wieczorem po dlugiej rozmowie podjelismy decyzje ze zaczynamy starania o dzidziusia. Szczerze to balam sie zaczac wczoraj rozmowe ale Moj sam zagail, ze przemyslal wszystko i jest w pelni gotow na to by byc tata :D jak zapytalam czy sie nie boi ze nie podolamy finansowo to mi pow ze sie Kochamy a jak przyjdzie dziecko to sb odmowimy a dla Niego bd na wszystko :) i ze nie ma na co czekac bo bd ciagle zwlekac z ta decyzja. Od wczoraj wiec dzialamy bez zabezpieczen. Okres prawdopodbnie dostane jutro..... A tak po za tematem to wczoraj zjadlam troche winogron popoludniu a wieczorem myslalam ze sie przekrece, jakas porazka normalnie. NIGDY WIECEJ WINOGRON :no2:

reklama
Do góry