Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój tak robi jak mam dni płodne,łazi wtedy jak opętany i tylko wkurza tekstami "jak ty pięknie wyglądasz i jak pachniesz umm,włosy masz pięknie ułożone itd. " chyba czuje samiec sunie hehHahaha powagabyłam w mega szoku bo on mało uczuciowy jest i tez zazwyczaj miał z tego polew
a tu nagle taki gest
wczoraj mnie miział po włosach jak robiłam świece
chyba ten dwu godzinny płacz przedwczoraj tak na niego zadziałał haha
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha, rozbawił mnie ten tekstMój tak robi jak mam dni płodne,łazi wtedy jak opętany i tylko wkurza tekstami "jak ty pięknie wyglądasz i jak pachniesz umm,włosy masz pięknie ułożone itd. " chyba czuje samiec sunie heh![]()
Jaki kochany hahahaMój tak robi jak mam dni płodne,łazi wtedy jak opętany i tylko wkurza tekstami "jak ty pięknie wyglądasz i jak pachniesz umm,włosy masz pięknie ułożone itd. " chyba czuje samiec sunie heh![]()
Ja też powinnam jutro, najpóźniej pojutrze dostac @ ale liczę na to że jednak sie nie pojawi, choć szansa na to jest znikoma bo wspolzylismy jak miałam koniec dni płodnych i szansę byly średnie. Myślałam sobie że jak uda się zajść w ciążę to urodzenia na naszą 10 rocznicę zaręczyn było to 7.07.2007 [emoji6]Witam, sloneczna piekna pogoda u mnieWczoraj wieczorem po dlugiej rozmowie podjelismy decyzje ze zaczynamy starania o dzidziusia. Szczerze to balam sie zaczac wczoraj rozmowe ale Moj sam zagail, ze przemyslal wszystko i jest w pelni gotow na to by byc tata
jak zapytalam czy sie nie boi ze nie podolamy finansowo to mi pow ze sie Kochamy a jak przyjdzie dziecko to sb odmowimy a dla Niego bd na wszystko
i ze nie ma na co czekac bo bd ciagle zwlekac z ta decyzja. Od wczoraj wiec dzialamy bez zabezpieczen. Okres prawdopodbnie dostane jutro..... A tak po za tematem to wczoraj zjadlam troche winogron popoludniu a wieczorem myslalam ze sie przekrece, jakas porazka normalnie. NIGDY WIECEJ WINOGRON
![]()
No nieźle heh ja walę podobnymi tekstami ale oni to do ostatniej minuty nie odpuszcząJaki kochany hahahamojego to tylko pewnie przez ten płacz tak wzięło [emoji13] szkoda mu sie mnie zrobiło i tyle
a ogólnie to kochany i milusi zaczyna być jak mu sie bardzo chce
wtedy mu dogryzam i mówie (WYBACZCIE i SORY za wyrażenie) : i tak nie poru**asz
a on wtedy robi taką głupią mine i dalej sie łasi
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
ah kasa to juz inna sprawa....faktycznie lekarze maja nas w dupie, czy zaplacisz czy nie jak trafisz na czlowieka to dobrze jak nie to masz przesrane.mam rodzic z nia jak ona zada 2500? skad mam wziac taka kase...to ogromny szpital i myslisz, ze jak urodze to ona przyjdzie? ma kilka prywatnych gabinetow i trafic na nia w szpitalu ciezko...wole rodzic w innym szpitalu
Trzyma, trzymam kochanaO w mordę to ci wredota z tej @ ale może lepiej jest że szybciej przyszła bo przynajmniej się nie nakręcasz dalej,a tak człowiek siedzi myśli wyszukuje i go nerwy zjadająwidocznie chcesz być lipcówką
trzymaj za mnie mocno &&&&
We krwi beta hcg pojawia się w 26dc test wykrywa,a od 27 dc sikaniec,próbujDocia1975, czyli myslisz ze jutro rano probowac? pokaze juz cos?
Choć mysle ze nic z tego w tym cyklu poniewaz, nie byly to dni plodne![]()