A ile Twoje cykle trwają? Też tak puchniesz po czasie? Ja tego nie znoszę, wyglądam czasem jakbym ze 2 kg przez kilka dni przytyła :/
Nie puchne całe szczescie kiedy masz termin @?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ile Twoje cykle trwają? Też tak puchniesz po czasie? Ja tego nie znoszę, wyglądam czasem jakbym ze 2 kg przez kilka dni przytyła :/
Ach Mikaduchna mam tak samo jak Ty, powoli mam dość nie wiem czy znowu sobie nie wykręciłam wszystkiego a wcale nie jestem taka cierpliwa bo też sobie dzisiaj siknęłam na tesciora i niestety też zobaczyłam ***** za dużo powiedziane jakby to było ***** to bym się cieszyła nic nie zobaczyłam oprócz testowej hehe co ma być to będzie w piątek se sikne a co mi tam chyba lubię sikać na teściory chce ktoś to mu siknę a jak trzymaj się kochana i cały czas &&&& bo to jeszcze nic nie przesądzone z drugim synem w dzień @ kreska pojawiła się po około 10 min i to taka mało rokująca czarownica u mnie była wczoraj i mówi że ciąża jak nic i bądź tu mądra damy radę będzie ciąża i koniecEvelinia - wiem, że się tak czasem zdarza. Nie wyrzuciłam tetsu, ale dzisiaj nadal pokazywał biel vizira. A ja prawie stałam na głowie, żeby się upewnić, że pod żadnym kątem niczego nie ma. Bardzo długo się wpatrywałam. Wczoraj oczywiście desperackie pragnienie - aby kupić kolejny test, duuużo testów, ale się opanowałam. Poczekam już do piątku - i co ma być to będzie. Najgorsze jest to, że oczywiście po tym jak zrobiłam test, to większość objawów ustąpiła, i czuję się normalnie jak na @.. Do tego chyba złapałam anginę - bo dosłownie rozrywa mi gardło Postaram się myśleć pozytywnie, ale takie rozczarowania i urojone objawy są dobijające.. A Ty też czekasz do piątku - jesteś dzielna i Cię nie kusi? Pozdrawiam cieplutko i mimo wszystko mam jeszcze iskierkę nadziei. Buziaki
nie mierzyłam nie mam z tym doświadczenia , jedyne co wiem to z literatury że na owulacje spada potem sie podnosi jesli jest ciażaHajmal, a ty w tym cyklu bezowulacyjnym mierzyłaś temp? Bo mnie zastanawiam tylko to, ze mam skok.. temp z 36,4 na początku a dziś 36, 84.. jak ma sie temperatura do braku owulacji??
Mieszkam w UK stad ten ebay wiem, ze nie ma fasolki na pewno, tylko nienawidzę jak bezowulacyjny sie ciągnie w nieskończoność.....
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom