reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Negatyw jak byk :( 25dc, niby nadzieja jest bo za wczesnie jednak. ale cos czuje ze chyba nici, wysypało mnie na twarzy jak co miesiąc, jak nie gorzej.... No ale, drugi cykl dopiero, wszystko przede mna, a starania przeciez najfajniejsze :biggrin2:
niestety za wcześnie, spróbuj zrobić najpierw owulacyjny jak wyjdzie prawidłowy to sa szanse tylko nam o tym napisz !!! a najlepiej pokaż jaki wyszedł . Ja też czekam ale mi jeszcze brakuje tydzień i też bede najpierw próbowała owulacyjnym

reklama
Witam nowe staraczki,:)ja dziś czekam na @,powinna przyjść boli mnie jajnik oznaka jest,no ale cóż po zabiegu trzeba czekać,oby przyszła jak najszybciej bo chce już kupić testy owu i zacząć starania,do wszystkich jak tam staranka,działacie dziewczynki

Może ja też pomyślę o diecie na PCOS... Za tydzień mam wizytę u gina, to się okaże jakie mam szanse bez żadnych "wspomagaczy".

Hej dziewczyny,
Czyli ja mogę już być raczej pewna cyklu bezowulacyjnego eh.. pierwszy cykl robię testy owu i niestety tylko jedna kreska.. tzn w 11dc test pokazał mi dwie ale druga była jaśniejsza wiec test negatywny a od tamtej pory do wczoraj 15dc tylko jedna kreska [emoji27]
Hajmal, a ty w tym cyklu bezowulacyjnym mierzyłaś temp? Bo mnie zastanawiam tylko to, ze mam skok.. temp z 36,4 na początku a dziś 36, 84.. jak ma sie temperatura do braku owulacji??

Wg mnie jak był skok temp i sie utrzymuje teraz na wyższym poziomie, to owu było. Niektóre testy owu nigdy nie pokazują mocnej krechy albo mogłaś miec pik LH kilka godzin wczesniej/pozniej i akurat tego nie wychwyciłas na teście. Takze prawdopodobnie dzien przed wzrostem temp miałaś owu.
Kciuki!

reklama
Evelinia, co to za czarnownica? :D

A skąd dziewczyny jesteście? Jest ktoś może z dolnego śląska? :)
Witaj Lanvin :-) :)
Czarownica to moja przyjaciółka :laugh2:
Ona potrafi w oczach ciąże dojrzeć :eek::szok: :-) :) niby coś w tym jest bo u mnie raz wykryła a na teście była du.a goła :laugh2: no zobaczymy czy tym razem jej się sprawdzi bo test jak zwykle leniwy :wściekła/y: w zeszłym m-cu świrowałam,że udało się I w ogóle ale ona powiedziała że niestety ale raczej nic z tego i wieczorem @ przyszła :unsure: a tym razem cały czas upiera się że jestem w ciąży i będzie córeczka :confused::rolleyes2::oops: no nic taka z niej czarownica o_O;-) ;)
Ja w Polsce mieszkam na Pomorzu :biggrin2:
Pozdrawiam cieplutko w te zimne dni :happy:

Do góry