reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Trochę za wcześnie na testowanie chyba :(, podglądałam masz miec @ 21 wiec dzień wcześniej to może spróbuj test zrobić ale teraz to za wcześnie, gdzieś tam ktoś pisał ze jak doszło do zagnieżdżenia się to na teście owulacyjnym wychodzi druga słaba kreska, sprawdzałam w internecie i coś w tym moze być. Ja bede testować 26 o ile @ nie przyjdzie wcześniej ale zostawiłam kilka testów owulacyjnych i będę na nich najpierw próbować :)

Och, ja właśnie wszystkie testy owu zużyłam. Ale teraz już grzecznie czekam, jak @ nie przyjdzie 21 to wtedy zrobię ciążowy. Oby tak było jak mówisz:) Tylko tego śluzu co jest w ciąży ja nie mam ani tyci, tyci.:(

reklama
ostatni test zrobiłam 16 po południu
dziś mam 21 dzień wiec zostało mi jeszcze 7 do @ przed terminem @ sprawdzę czy owulacyjny będzie widoczny bo wychodzi podobno widoczny jeśli doszło do zapłodnienia zanim będzie widoczna druga kreska na teście ciążowym

Och, ja właśnie wszystkie testy owu zużyłam. Ale teraz już grzecznie czekam, jak @ nie przyjdzie 21 to wtedy zrobię ciążowy. Oby tak było jak mówisz:) Tylko tego śluzu co jest w ciąży ja nie mam ani tyci, tyci.:(
ja tez nie mam ani trochę śluzu ale dopiero u mnie 21 dc i w ogóle tak bezobjawowo. Moje dzieciaczki były na dwóch kreskach ledwo widoczne w terminie @ ale ja mam ok 28 dniowe cykle nie wiem jak to jest przy tych dłuższych dlatego spróbuje w tym miesiacu przetestowac dzień wcześniej tym owulacyjnym i dam wam znać jaki wyjdzie

Hej dziewczyny!
Brrr ale zimno! Jakoś nie mogę się przyzwyczaić, że idzie zima :(
Zaprowadziłam córkę do przedszkola, w końcu po 2 tygodniach w domu... Ciekawe jak teraz długo nachodzi...

Dziewczyny, czy wychodziły Wam czasem testy owu tylko z jedną kreską?
Testy przyszły mi kilka dni temu i od razu 2 kreski i od tamtej pory cały czas 2, tylko fakt, że teraz już o wiele bledsze. Zastanawiam się jak to jest.

Ja dziś do pracy dwa swetry założyłam, bo już 4 tydzień przeziębienie mnie trzyma i znowu wraca,a u mnie w kancelarii zimnica. Muszę w końcu antybiotyk wykupić.

Hej dziewczyny,
Czyli ja mogę już być raczej pewna cyklu bezowulacyjnego eh.. pierwszy cykl robię testy owu i niestety tylko jedna kreska.. tzn w 11dc test pokazał mi dwie ale druga była jaśniejsza wiec test negatywny a od tamtej pory do wczoraj 15dc tylko jedna kreska [emoji27]
Hajmal, a ty w tym cyklu bezowulacyjnym mierzyłaś temp? Bo mnie zastanawiam tylko to, ze mam skok.. temp z 36,4 na początku a dziś 36, 84.. jak ma sie temperatura do braku owulacji??

Dziękuję :)

Kurcze, obiecałam sobie, że nie będę się nakręcać, że tym razem wszystko na luzie, a jak przyszły te testy to coś we mnie wstąpiło :D
Nie jest to stres, ale bardziej podniecenie :D
Wątpię by udało się za pierwszym razem, o córkę staraliśmy się rok, także nie mam wielkich nadziei, ale zawsze jakaś iskierka pozostaje :)

ja tez sie nakręcam strasznie, chociaz to dopiero drugi cykl starań :D Ale na dobrą sprawę lepiej tak niz myślec negatywnie, siła podświadomości potrafi zrobic swoje! Trzymam kciuki! :D

Pewnie, nie można się poddawać :) to mój drugi cykl. W pierwszym było na luzie, jakoś się nie przykladalismy tak super. W tym cyklu przytulanki były codziennie w tym najważniejszym tygodniu i zobaczymy. Mąż był zadowolony z takiego obrotu spraw :) hehe

U mnie tez drugi cykl. Co prawda w 1 przytulanek bylo co kot napłakał, ale cóz zrobic jak na wakacjach mi sie nie chce :p

Tabelka
Morel_87, Carmen24l, agat89 jak sytuacja?
Zobacz załącznik 778828

Aleksandrax, dopiszesz mnie do tabelki w wolnej chwili? :)
Windy91, Kasia, 26 lat, robimy pierwsze dzieciątko, @ przewidywana na 23.10 :)

Miłego dnia dziewczyny! Pozdrawiam znad kubka z gorącą herbata i talerzem z jajeczncą! :biggrin2:
Miałam w tym miesiącu być grzeczna i nie testować przed @. No ale.... B kupił mi wczoraj test, oczywiście po co czekac do rana - zrobilam wieczorem... Negatyw jak byk :( 25dc, niby nadzieja jest bo za wczesnie jednak. ale cos czuje ze chyba nici, wysypało mnie na twarzy jak co miesiąc, jak nie gorzej.... No ale, drugi cykl dopiero, wszystko przede mna, a starania przeciez najfajniejsze :biggrin2:

Trzymam kciuki!

Miłego dnia dziewczyny! Pozdrawiam znad kubka z gorącą herbata i talerzem z jajeczncą! :biggrin2:
Miałam w tym miesiącu być grzeczna i nie testować przed @. No ale.... B kupił mi wczoraj test, oczywiście po co czekac do rana - zrobilam wieczorem... Negatyw jak byk :( 25dc, niby nadzieja jest bo za wczesnie jednak. ale cos czuje ze chyba nici, wysypało mnie na twarzy jak co miesiąc, jak nie gorzej.... No ale, drugi cykl dopiero, wszystko przede mna, a starania przeciez najfajniejsze :biggrin2:

Poczekaj jeszcze parę dni i zrób rano :) Ja przy poprzedniej ciąży zrobiłam test, wyszedł negatywny, a potem się okazało, że jednak zaszłam, ale owulację miałam trochę później, niż być powinna.

reklama
Dziewczyny pomocy! Bardzo chciałabym mierzyć temp od przyszłego cyklu. Niestety pracuje na zmiany i mierzenie o tej samej porze nie wchodzi w grę. Czy jeśli bede mierzyła temp codziennie po conajmniej 5h snu ale o rożnej porze to bedzie to miało sens? Jak myślicie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry