reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Nie puchne całe szczescie :) kiedy masz termin @?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To zazdroszczę. Ja mam dopiero 3dc, w niedzielę dostałam @. W teorii ok. 13.11, ale tak jak pisałam, dopiero co odstawiłam anty, więc nie wiem kiedy dostanę :) Wcześniej miałam bardzo nieregularne @, czasem dwa miesiące nie miałam, nie wiem jak będzie teraz.

Evelinia - wiem, że się tak czasem zdarza. Nie wyrzuciłam tetsu, ale dzisiaj nadal pokazywał biel vizira. A ja prawie stałam na głowie, żeby się upewnić, że pod żadnym kątem niczego nie ma. Bardzo długo się wpatrywałam. Wczoraj oczywiście desperackie pragnienie - aby kupić kolejny test, duuużo testów, ale się opanowałam. Poczekam już do piątku - i co ma być to będzie. Najgorsze jest to, że oczywiście po tym jak zrobiłam test, to większość objawów ustąpiła, i czuję się normalnie jak na @..:( Do tego chyba złapałam anginę - bo dosłownie rozrywa mi gardło:( Postaram się myśleć pozytywnie, ale takie rozczarowania i urojone objawy są dobijające.. A Ty też czekasz do piątku - jesteś dzielna i Cię nie kusi?:) Pozdrawiam cieplutko i mimo wszystko mam jeszcze iskierkę nadziei. Buziaki
Ach Mikaduchna mam tak samo jak Ty, powoli mam dość :sad: nie wiem czy znowu sobie nie wykręciłam wszystkiego :unsure: a wcale nie jestem taka cierpliwa bo też sobie dzisiaj siknęłam na tesciora i niestety też zobaczyłam ***** :-D za dużo powiedziane jakby to było ***** to bym się cieszyła :baffled: nic nie zobaczyłam oprócz testowej :o hehe co ma być to będzie w piątek se sikne a co mi tam :zawstydzona/y: chyba lubię sikać na teściory :p chce ktoś to mu siknę a jak :yes::-) :):D trzymaj się kochana i cały czas &&&& bo to jeszcze nic nie przesądzone z drugim synem w dzień @ kreska pojawiła się po około 10 min i to taka mało rokująca :tak: czarownica u mnie była wczoraj i mówi że ciąża jak nic :confused::szok: i bądź tu mądra :confused2: damy radę będzie ciąża i koniec :wściekła/y:

Hajmal, a ty w tym cyklu bezowulacyjnym mierzyłaś temp? Bo mnie zastanawiam tylko to, ze mam skok.. temp z 36,4 na początku a dziś 36, 84.. jak ma sie temperatura do braku owulacji??
nie mierzyłam nie mam z tym doświadczenia , jedyne co wiem to z literatury że na owulacje spada potem sie podnosi jesli jest ciaża

reklama
Do góry