reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Spark wiem co czujesz miałam cykl bezowulacyjny w zeszły miesiącu:mad:trzymaj się .
Hsg miałam pod znieczuleniem -tylko u mnie wynik był fałszywie ujemny że jajowody drożne (a tu klops -ciąża pozamaciczna prawy jajowód cały w zrostach dopiero laporoskopowo usuneli.

U mnie piszczy już@,ma być za 7dni
Oby to nie było to tanika @ ma do nas nie zawitać :dry:

reklama
Hejka,
Chwile mnie nie było i miałam tyyyle nadrabiania. A jeszcze wszystkiego nie doczytałam :) na wiele postów chciałam odpowiedzieć ale juz wszystko mi sie pokićkało wiec trudno, nie pisze ;)
Chciałam tylko odpowiedzieć nt wnioskowania o płci fasolki po Hcg. To nie tyle o dolne/górne granice chodzi zakresów, co o szybkość wzrostu Hcg. Jesli rośnie mało, czyli do 2x co 2 dni to chłopiec, a jesli rosnie np 2,5-3,5 razy co 2 dni to na dziewczynkę :)
Miłego dnia!!

dzieki, no ciezko mi juz, szybko sie mecze, zgaga meczy, mlody sie rozpycha :) a Ty jak tam?
Ty już blisko końca prawda? Na kiedy masz termin?
U mnie już lepiej mdlosci odchodzą zmęczenie też w miare, jedyne co to brzuch troszkę pobolewa i pecherz dokucza :/ żyje żurawina.
Przeżyć te dzisiejsze badania genetyczne i będę spokojna.
Ty też je miałaś prawda? Każda je teraz ma nie?

tanika post: 14437086 pisze:
Spark wiem co czujesz miałam cykl bezowulacyjny w zeszły miesiącu:mad:trzymaj się .
Hsg miałam pod znieczuleniem -tylko u mnie wynik był fałszywie ujemny że jajowody drożne (a tu klops -ciąża pozamaciczna prawy jajowód cały w zrostach dopiero laporoskopowo usuneli.

U mnie piszczy już@,ma być za 7dni
Moja znajoma to samo miała, na hsg wszystko ok...starali sie kolejny rok o nic, zrobila dokladniejsze badanie i okazało sie, ze ma zrosty które noe podlegają operacji, konsultowała u 3 lekarzy...zostało jej in vitro.
Mam nadzieję, że u mnie się tak nie wydarzy :/

Ty już blisko końca prawda? Na kiedy masz termin?
U mnie już lepiej mdlosci odchodzą zmęczenie też w miare, jedyne co to brzuch troszkę pobolewa i pecherz dokucza :/ żyje żurawina.
Przeżyć te dzisiejsze badania genetyczne i będę spokojna.
Ty też je miałaś prawda? Każda je teraz ma nie?
Chodzi Ci o to usg?
Chyba każdy, porobia tylko pomiary kości różnych i komputer wyliczy na tej podstawie procent szans na występowanie wad. Na pewno wszystko będzie ok :*

Lux ja wtedy nie znalazłam sposobu na tą zgage, jedynie zauważyłam że jak spałam na ktoryms boku to mniej mnie meczyla ale nie pamiętam który to byl.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Moja znajoma to samo miała, na hsg wszystko ok...starali sie kolejny rok o nic, zrobila dokladniejsze badanie i okazało sie, ze ma zrosty które noe podlegają operacji, konsultowała u 3 lekarzy...zostało jej in vitro.
Mam nadzieję, że u mnie się tak nie wydarzy :/
Oby nie trzeba było!! Mi laporskopowo usuwali te zrosty przy ciazy pozamacicznej i trzy miechy potem byłam w ciąży:-) :)

reklama
Chodzi Ci o to usg?
Chyba każdy, porobia tylko pomiary kości różnych i komputer wyliczy na tej podstawie procent szans na występowanie wad. Na pewno wszystko będzie ok :*

Lux ja wtedy nie znalazłam sposobu na tą zgage, jedynie zauważyłam że jak spałam na ktoryms boku to mniej mnie meczyla ale nie pamiętam który to byl.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
ja wczoraj polozylam sie na prawym boku, zaraz Natan mnie okopal, bo nie lubi tej pozycji, ale trudno, inaczej bym nie usnela

Do góry