A miej ich w d....ja juz zlewam takich ludzi, bo taka zazdrosc jest okropna i moze im sprawi satysfakcje, ale mi juz przykrosci nie...
reklama
nie musisz ich robic, to wola pacjentki, ja robilam tylko zwykle genetyczne bez testow pappa, nie wyrazilam zgody na nie, u mnie zaraz sie zacznie 31 tydzien i powiem Ci, ze nie moge sie doczekac porodu! maly jest boski, te kopniaki to czad, wczoraj tak znow szalal, stopki bylo widac pod skora jak nogami jechalTy już blisko końca prawda? Na kiedy masz termin?
U mnie już lepiej mdlosci odchodzą zmęczenie też w miare, jedyne co to brzuch troszkę pobolewa i pecherz dokucza :/ żyje żurawina.
Przeżyć te dzisiejsze badania genetyczne i będę spokojna.
Ty też je miałaś prawda? Każda je teraz ma nie?
mam gleboko uwierzA miej ich w d....
kiedy masz hsg?Moja znajoma to samo miała, na hsg wszystko ok...starali sie kolejny rok o nic, zrobila dokladniejsze badanie i okazało sie, ze ma zrosty które noe podlegają operacji, konsultowała u 3 lekarzy...zostało jej in vitro.
Mam nadzieję, że u mnie się tak nie wydarzy :/
evelinia
Fanka BB :)
UPS Ania@ małe obsunięcie palca ja kibicuję by @ nie zawitała u Ciebie na ładnych parę m-cyevelinia czemu nie lubisz mojego wpisu z pytaniem czy będę na lipiec, bo nie rozumiem.??
evelinia
Ech to mamy podobnie ja już też zaczynam odczuwać PMS tylko jakoś w tym m-cu wcześniej mnie dopadłoKochana ja co miesiąc na @ mam objawy jak w ciąży PMS okropny mam także nie biorę tego wogóle po uwagę tylko brak@będzie sugestią do zrobienia tescioraczego nam wszystkim życzęi pozytywnych oczywiście!!
Dzisiaj mnie korciło żeby test zrobic, na szczęście nie miałam czasu, bo pies piszczał i trzeba było biec na spacer. Nadzieja jest żeby nie zawitała, ale nie wiem jak to będzie.UPS Ania@ małe obsunięcie palca ja kibicuję by @ nie zawitała u Ciebie na ładnych parę m-cy
reklama
evelinia
Ja na zgage w ciąży to brałam sode oczyszczoną, bo nic innego mi nie pomagałoChodzi Ci o to usg?
Chyba każdy, porobia tylko pomiary kości różnych i komputer wyliczy na tej podstawie procent szans na występowanie wad. Na pewno wszystko będzie ok :*
Lux ja wtedy nie znalazłam sposobu na tą zgage, jedynie zauważyłam że jak spałam na ktoryms boku to mniej mnie meczyla ale nie pamiętam który to byl.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom