reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam wszystkie nowe staraczki,coraz więcej nas :-) :)
Bertha myślę,że ginekolog by powiedziała mi że mam pcos prawda? Ostatnio jak byłam to mówiła ,że jest ok i pęcherzyk widziała.Wręcz przeciwnie zapewniała ,że nic nie stoi na przeszkodzie w naszych staraniach :wink:
Emsi oni wszyscy tak mają,najlepiej nic nie robić. Ja to mojemu na razie we wszystkim się podobam :rolleyes: chyba mu się jeszcze nie przejadło :p
Megan22 ożywienie się przyda w sypialni, zwłaszcza gdy tego przytulania potrzeba :rolleyes2::rolleyes2:
U nas to dopiero 2 cs więc jeszcze mamy siłę na przytulania .Zobaczymy czy uda się nam poraz trzeci :sorry: Wątpię, że tym razem się udało mam podobne odczucia jak w cyklach przed staraniami,dużo białego śluzu - kremowego i w ogóle czuję się tak normalnie :sad: ja w tym cyklu to nawet nie mam sobie czego wmówić :baffled:

Mikaduchna oby brak sygnałów od organizmu to był dobryn znak - bo ja tak mam :unsure: wiesz ja zapewne też kilka dni przed @ zacznę na nowo testować a co mi tam :wink: ja bardzo lubię to badziewstwo obserwować :laugh2::-p;-) ;) dobrej nocki staraczki i oby fasolki się w nocy zagnieżdżały :tak::oops:

Witam nowe dziewczyny :) faktycznie androvit działa, moj facet po nim mial ochote non stop, juz mialam dosc :p
Co do bielizny itd. Tez sama kupowac muszę, jakieś body, pończochy itp. Tylko wtedy nie ma co liczyć na gre wstępną :p
Bertha tak mam pcos, ale wczesniej pod koniec cyklu nigdy nie wychodziły pozytywne, dlatego bylam zdziwiona :)

evelina, emsi- hm... sama nie wiem co robić. Okres już powinnam mieć, jak nie @ to ciąża, ale objawów nie mam żadnych, za to wilczy apetyt jak przed @. Jutro kupię test, bo omijam apteki szerokim łukiem i nawet nie mam na czym testować. Tak przynajmniej nie korciło mnie aby zrobić wcześniej. Dziękuję za kciuki i ciepłe słowa.
Tym co robią teraz bobosexy życzę samych upojnych nocy i finału za 9 m-cy.
Tym co startują z nowym cyklem życzę cierpliwości i wytrwałości. A testującym (Fidzia !!!) dwóch kresek.

dobrej nocki babeczki

Czesc wszystkim ;) od 2 miesiecy staramy sie z mezem o dziecko. Poki co bez efektow.. wczoraj mialam lekko brazowe plamienie a przy oddawaniu moczu pojawila sie krew i skrzep. Potem juz nie bylo krwi tylko znow to plamienie na brazowo. Jak myslicie co to moze byc? To bylo tydzien po stosunku. Okres powinnam niec za ok.1.5 tyg. Powiedzcie mi jak wyznaczacie dni plodne bo mam z tym problem...:-( :(

reklama
evelina, emsi- hm... sama nie wiem co robić. Okres już powinnam mieć, jak nie @ to ciąża, ale objawów nie mam żadnych, za to wilczy apetyt jak przed @. Jutro kupię test, bo omijam apteki szerokim łukiem i nawet nie mam na czym testować. Tak przynajmniej nie korciło mnie aby zrobić wcześniej. Dziękuję za kciuki i ciepłe słowa.
Tym co robią teraz bobosexy życzę samych upojnych nocy i finału za 9 m-cy.
Tym co startują z nowym cyklem życzę cierpliwości i wytrwałości. A testującym (Fidzia !!!) dwóch kresek.

dobrej nocki babeczki
No i nie wytrzymała, zrobiłam test i co.... Jedna gruba krecha. Wiedziałam, że tak będzie i zastanawiam się po ci robiłam ten test. Ehhhh jestem zła sama na siebie. Czekam cierpliwie na @. Zapmarta mam nadzieję, że Ty będziesz miala więcej szczęścia.

Do góry