reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
też o tym pomyślałam ze były by na zimę, bo sią kryjące tylko ze się zwijają strasznie. Macie moze któraś jakiś sposób , bo z pończochami to mam doświadczenie zadne

To takie książkowe :Dszkoda że w realu się nie sprawdza:mad:
No ja mam to szczęście że mam książkowe i to aż za bardzo, ale zmieniło się to po urodzeniu córki
Byłam nawet z tym u ginki bo mi się wydawało to jakieś nienormalne, ale powiedziała że ok i że nic tylko się starać [emoji1]

Napisane na HTC Desire 510 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam Was.
Pierwszy raz odzywam sie na takim forum. Jestem raczej podczytywaczką... Ale dzis jestem ciekawa co Wy sadzicie o moich objawach.
Cykle mam 29-30 dniowe.
Dzis jest 35 dc, 18 dzień wyzszych temperatur(36.8-37.1). W między czasie (5dzien po skoku) temperatura spadła do 36.4 a nastepnego dnia wzrosła do 36.8, a po 2 dniach wzrosla do 37.1 i do dzis taka sie utrzymuje.
Mierze temp o 7:30 rano w pochwie, termometr mam pod poduszką i nie podnosze sie przed pomiarem.
Owulacje potwierdzilam testami owu, temp i sluzem. Oczywiscie przytulanki z mezem bardzo czeste.:tak:
Ale niestety mimo roznych objawow brak pozytywnego testu.
Wczoraj wieczorem test o czulosci 10 dal cien cienia... Ale na razie nie pokazal II tlusciutkich kresek na ktore czekam.
Nadmienie ze jestem juz mama 3 latka poczetego w pierwszym cyklu staran.( bhcg z krwi wyszla pozytywna dopiero w 7 tyg ciazy, mimo ze ciaze mialam juz potwierdzona u gina):errr:

Rewelacja Delli:) Myślę, że spokojnie możesz iść na usg:) Na pewno bardzo Ci ulżyło - bo się troszkę denerwowałaś. Buziaki i czekamy na jakieś zdjęcie Kropka:-D

Dziekuje, to juz dzis o 15:30 ! Jesli tylko mi sie pokaze, to oczywiscie, ze wrzuce Wam zdjęcie:))
Cala noc mi się snila ta wizyta.
No i kurde blaszka, wlaczyly mi sie mdlosci! :o

reklama
Dziekuje Emsi i M_ania za odpowiedz.
Wiem ze musze isc na beta ale z racji pracy moge ja zrobic dopiero w sobote. A to cala wiecznosc...
Choc przyznam, ze nie mam do bety duzego zaufania przez sytuacje w pierwszej ciazy...

Do góry