Fidzia nigdy nie mów nigdy, a nóż widelec! Trzymam kciuki
Napisane na HTC Desire 510 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 510 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to chyba termin @ nie moze byc 20.10, bo to by oznaczało 17-to dniowa fazę lutealna. Taka długa masz ta fazę?. Wzorcowo faza lutealna trwa 14 dni.
Tak, pamietam, ale wspominałaś ze masz pcos i wtedy tak moze byc, stad od razu wykluczyłam sobie z analizowania twoje testy.
Hahaha, dobre
witaj Docia, przykra historia tyle lat starań a potem nieszczęście...
Ja tez zaczęłam po pierwszej @ starania. Niestety juz jest 13cs po poronieniu teraz i nic. Owulacje wiem kiedy sa, nie mam z nimi problemu, troch słabe plemniory mamy, ale bez przesady, jeden mógłby sie juz dostać do jajeczka.. Ech..
Witaj Mania!! Oby szybciej sie tym razem udało
O, ale niespodzianka fajna była. To moze byc wkurzające, stara sie człowiek latami a potem jeden lek, jedna procedura powoduje ze zaskoczysz i potem plujesz sobie w twarz ze wcześniej nikt tego nie zaproponował...
Mi niestety pregnyl (to samo co ovitrelle) nie pomógł. Nie wiem wciąż dlaczego nie zachodzę, juz 13cs po poronieniu, wcześniej 1,5roku bez zabezpieczenia.
Wg mnie to nie @ tylko plamienie w ciąży
Super! Serduszko bedzie pikać jak ta lala!!
No bardzo mocna krecha... A ty nie masz pcos?
No jesteś!! Od wczoraj sie zastanawiam gdzie sie podziałas i miałam w tym poście cie wywoływać, a tu patrzę jest wiadomość od ciebie
Wow, juz prenatalne, super wyprowadziłas sie juz od brata??
Przyszły tydzień jakos wt-sb. Teraz w pt do znajomych na parę dni a później do roboty [emoji12]Antonia mam podobnie nie do końca im ufam, bardziej ufam sygnałom jakie dostaje od swojego ciała.
Emsi kiedy masz dni płodne?
Ale wiecie teraz naprawdę sie musi udać musimy sie postarać. Chociaż ja sie nie spinam nie lubię lipca w sensie nie czuje z nim takich fajnych (nie wiem jak to nazwać) wibracji? W lipcu tata mi zmarł, teściowa ma urodziny jakoś tak nie wiem. Ale marudze
dzol ale największe prawdopodobieństwo jest właśnie dzień przed zatem ...ja w tym cyklu tez mam marne szanse bo przytulanki byly tylko 3.10 a tymczasem dwa dni pozniej na monicie mi wyszlo ze owu byla 4-5.10.
7 dni do testowania zostalo. od ktorego tyg jest to zasinienie?
Magda ja dokładnie tak samo. Nic a nic a co więcej nawet mi piersi nie urosły ... kupiłam dwa nowe, większe biustonosze i ..... dałam je nowe mamie :/Nie wiem jak to jest z tą zmianą koloru. Ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnej widocznej zmiany ani koloru ani kształtu
Nie miałam ciemniejszych brodawek ani lini od pępka w dół. Także to chyba tez indywidualna sprawa.