reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

evelina, emsi- hm... sama nie wiem co robić. Okres już powinnam mieć, jak nie @ to ciąża, ale objawów nie mam żadnych, za to wilczy apetyt jak przed @. Jutro kupię test, bo omijam apteki szerokim łukiem i nawet nie mam na czym testować. Tak przynajmniej nie korciło mnie aby zrobić wcześniej. Dziękuję za kciuki i ciepłe słowa.
Tym co robią teraz bobosexy życzę samych upojnych nocy i finału za 9 m-cy.
Tym co startują z nowym cyklem życzę cierpliwości i wytrwałości. A testującym (Fidzia !!!) dwóch kresek.

dobrej nocki babeczki
Zapmarta kupuj i testuj ... myśl pozytywnie ... może właśnie teraz się uda [emoji6] a jak nie to będziemy dalej walczyć. Nie jesteś sama i to jest fajne, dlatego wszystkie tu jesteśmy [emoji4]

Dzień dobry Ladies....u mnie leje i jedyne miejsce preferowane obecnie to łóżko a tu trzeba do pracy lecieć eh....jak ja nie znoszę tej pory roku.
Anyway....miłego dnia Wam życzę i &&&&&& za testujące kobitki [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No i nie wytrzymała, zrobiłam test i co.... Jedna gruba krecha. Wiedziałam, że tak będzie i zastanawiam się po ci robiłam ten test. Ehhhh jestem zła sama na siebie. Czekam cierpliwie na @. Zapmarta mam nadzieję, że Ty będziesz miala więcej szczęścia.
Fidzia tule....kiedy @ powinna przyjść ?

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się i ja. Pogoda dziś straszna. Nic się nie chce, a najtrudniej wstać z wyrka.
Wczoraj śniło mi się że trzymałam niemowlaka na rękach a dziś że rodziłam- te sny były bardzo realne. Już na psychę mi siadają te staranka.
Megan super że Twój mężczyzna zakupił Ci sexy bieliznę. Mój to nawet sam by nie wszedł do sklepu z bielizną damską a do sexshopu chyba też. Ja to zawsze muszę sama myśleć o takich rzeczach. We wrześniu sobie kupiłam ładną haleczkę i 2 pary majteczek (180 zł poszło) ale było przynajmniej miło i pozwoliło nam odbudować relacje intymne bo w sierpniu nasze staranka były na siłę, mechaniczne, że aż nam obrzydło a ja to nawet przyjemności nie odczuwałam. Ale na szczęście we wrześniu się odblokowałam. Od jutra zaczynamy też działać. U nas przy starankach jest problem co zrobić z synkiem. On cały czas chce być przy nas, ze mną śpi. Wieczorem z reguły zasypia wtedy kiedy my, chodzimy spać o 22.30. I jak już padamy to wszyscy. Rano ciężko się zwleć z łóżka, choć mój syn też wstaje przed 7.W ciągu dnia nie śpi (jak jest weekend), więc na dniach będę musiała go podrzucać babciom bo tak się starać nie da.A on tak bardzo chce tego braciszka.

Witajcie. U mnie też dziś za oknem szaro buro i ponuro. Ja na szczęście pracuje w domu. Niestety moja córcia od poniedziałku uziemiona chorobą w domu, więc niefajnie.
Staram się nje odliczać dni, ale to trudne [emoji57]

Napisane na HTC Desire 510 w aplikacji Forum BabyBoom

Megan
ja sobie na starania zakupiłam pończochy, porostu dramat mąż nawet bardzo uwagi nie zwrócił, kasa poszła na marne a ja mam w domu kolejny gadżet, bo nie lubię w ponczochach chodzić

Witaj Essta
Dziewcczyny usnę na stojąco od tej pogody!!a tu do pracy trzeba iść!!
Deli gratulacje beta rośnie ładnie i powodzonka na wizycie.
Fidzia kiedy termin@nprzewidywany?

Zamparta kiedy testujesz?

Witam z samego rana,dziewczyny nie ma co liczyć plodnych dni,trzeba wyluzować,przeczytać chłopa niech sam chce,powiem wam że najlepiej go dorwać rano,wtedy facet ma największą ochotę,;)

Megan
ja sobie na starania zakupiłam pończochy, porostu dramat mąż nawet bardzo uwagi nie zwrócił, kasa poszła na marne a ja mam w domu kolejny gadżet, bo nie lubię w ponczochach chodzić
Na zimę super pod spodnie jak bardzo zimno ;)

Ja zaraz zbieram się na bete a za oknem tak niezachecajaco

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Sluz przezroczysty konsystencji jajka kurzego do czasu owulacji między 11_17dniem cyklu pomiędzy występuje dzień suchy owulacji a potem śluz biały kremowy nieplodny

Do góry