reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam was wszystkie :)
Delli jak najbardziej może być za wcześnie czytałam na różnych forach ( zanim weszłam do was :happy2: ) właśnie o takich obawach i podobnych odczuciach a jednak na kolejnych wizytach było i serduszko i radość u Ciebie też tak będzie :tak: ja wczoraj poprawiałam ja jeszcze jestem przed ovu bo dopiero dziś czuję jajniki :rolleyes2:

reklama
Cześć dziewczyny :) pisałam trochę na wątku staraczek '16. Was czytam od samego początku, ale jakoś nie mogłam się zabrać, by napisać ...
Dzisiaj chyba nadszedł ten dzień :)
Staramy się z mężem już długo za długo. Właśnie minął 18 cykl. Ale się nie poddaje ! Ciągle mam nadzieję i ogromnie dużo wiary ! Pozdrawiam Was :)

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :) pisałam trochę na wątku staraczek '16. Was czytam od samego początku, ale jakoś nie mogłam się zabrać, by napisać ...
Dzisiaj chyba nadszedł ten dzień :)
Staramy się z mężem już długo za długo. Właśnie minął 18 cykl. Ale się nie poddaje ! Ciągle mam nadzieję i ogromnie dużo wiary ! Pozdrawiam Was :)

O! Wyszłaś z cienia :) witaj Shiira na wątku!
Walczymy o lipiec!! :)

O! Wyszłaś z cienia :) witaj Shiira na wątku!
Walczymy o lipiec!! :)
Bertha wyszłam :) A co ... W kupie raźniej powiadają :)

Evelinia robiłam swego czasu testy. Pokrywały się z bólami owulacyjnymi, które odczuwam co miesiąc, więc w końcu zaprzestalam. Chciałam wrzucić na luz, nie myśleć, nie liczyć ale niestety nawet to nie przyniosło skutku ...

basia89 u mnie też 5 dc i coś już lewy jajnik mnie pobolewa.Zazdrość niestety jest, jak człowiek chce, stara się i nie wychodzi a innym się udaje to jest to flustrujące. Sama przez to przechodzę i wkurza mnie to uczucie.

Shiira witaj. No faktycznie długo się staracie. Ja weszłam w 10 cykl i już mam czasem dość. A przy pierwszym dziecku ile Wam zeszło?Chodzisz do ginekologa, robisz jakieś badania?

Ja właśnie zaczynam 2 cykl po poronieniu, a mam przeczucie że łatwo tym razem nie będzie..

Dzisiaj już zaczęłam brać femarę.

reklama
Lui nie wiadomo. Mówi się, że po poronieniu jest się bardziej płodnym. U mnie się to niestety nie sprawdziło bo już 10 cykl starań leci a od poronienia jest 11 miesięcy.Może Tobie się uda zaskoczyć szybciej.

Do góry