reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Też tak właśnie słyszałam, ale myślę że mnie to dotyczyć nie będzie :p
Dzisiaj mam 3 dzień cyklu. Za tydzień w sobotę lecę na monitoring :)

reklama
U mnie dziś @ jak w zegarku ... Aleksandrax poproszę o zmianę w tabelce następna 5.11 2cs

Shiira witaj ... dobrze,że się ujawniłas
[emoji6] racja w grupie ludzi, którzy mają ten sam cel i problemy, jest znacznie lepiej [emoji1]

Lui to my łeb w łeb [emoji12] 2cs i podobnie będziemy testować ...

Aleksandrax jak u Ciebie ?

Queen ci słychać ?

Kolekcjonerka jak Ty się czujesz ? Jak dojazdy do pracy ? Nic rano nie piszesz do nas :-)

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja właśnie dotarłam do domku po długiej podróży ! Testu nie robiłam bo brzuch boli na @@@ wiec szkoda go marnować ... czekan cierpliwie na &@@@ a wieczorekin idę z przyjaciółka żalić smutki i wyluzować ! Trzymam kciuki za Was ! Lipiec bedzie Nasz !!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No kobietki ja się z wami pisze na lipiec. Nie wiem co z tego wyjdzie ale może tym razem będzie dobrze. Śmieje się do męża że teraz robimy bliźniaki hehe. Narazie mamy przerwę do niedzieli (tak zalecił lekarz). Więc czekam na przytulanki do niedzieli. ..

reklama
Queen_b emsi lipiec będzie nasz ! Ja właśnie jestem po teście nic nie wyszło. @ mam dostać w ND wiec już przepadło. Szkoda naprawdę byłam pewna że się uda.
Dziewczyny lipiec musi być nasz!

Delli spokojnie może było za wcześnie. Ja tak wprawdzie miałam ale każda ciąża rozwija się inaczej.

Ostatnia edycja:
Do góry