reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam was wszystkie :)
Delli jak najbardziej może być za wcześnie czytałam na różnych forach ( zanim weszłam do was :happy2: ) właśnie o takich obawach i podobnych odczuciach a jednak na kolejnych wizytach było i serduszko i radość u Ciebie też tak będzie :tak: ja wczoraj poprawiałam ja jeszcze jestem przed ovu bo dopiero dziś czuję jajniki :rolleyes2:

reklama
Cześć dziewczyny :) pisałam trochę na wątku staraczek '16. Was czytam od samego początku, ale jakoś nie mogłam się zabrać, by napisać ...
Dzisiaj chyba nadszedł ten dzień :)
Staramy się z mężem już długo za długo. Właśnie minął 18 cykl. Ale się nie poddaje ! Ciągle mam nadzieję i ogromnie dużo wiary ! Pozdrawiam Was :)

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :) pisałam trochę na wątku staraczek '16. Was czytam od samego początku, ale jakoś nie mogłam się zabrać, by napisać ...
Dzisiaj chyba nadszedł ten dzień :)
Staramy się z mężem już długo za długo. Właśnie minął 18 cykl. Ale się nie poddaje ! Ciągle mam nadzieję i ogromnie dużo wiary ! Pozdrawiam Was :)

O! Wyszłaś z cienia :) witaj Shiira na wątku!
Walczymy o lipiec!! :)

O! Wyszłaś z cienia :) witaj Shiira na wątku!
Walczymy o lipiec!! :)
Bertha wyszłam :) A co ... W kupie raźniej powiadają :)

Evelinia robiłam swego czasu testy. Pokrywały się z bólami owulacyjnymi, które odczuwam co miesiąc, więc w końcu zaprzestalam. Chciałam wrzucić na luz, nie myśleć, nie liczyć ale niestety nawet to nie przyniosło skutku ...

basia89 u mnie też 5 dc i coś już lewy jajnik mnie pobolewa.Zazdrość niestety jest, jak człowiek chce, stara się i nie wychodzi a innym się udaje to jest to flustrujące. Sama przez to przechodzę i wkurza mnie to uczucie.

Shiira witaj. No faktycznie długo się staracie. Ja weszłam w 10 cykl i już mam czasem dość. A przy pierwszym dziecku ile Wam zeszło?Chodzisz do ginekologa, robisz jakieś badania?

Ja właśnie zaczynam 2 cykl po poronieniu, a mam przeczucie że łatwo tym razem nie będzie..

Dzisiaj już zaczęłam brać femarę.

reklama
Lui nie wiadomo. Mówi się, że po poronieniu jest się bardziej płodnym. U mnie się to niestety nie sprawdziło bo już 10 cykl starań leci a od poronienia jest 11 miesięcy.Może Tobie się uda zaskoczyć szybciej.

Do góry