Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak...
Tez oprocz PCOS mam IO i roblemy z prolaktyna. Biore siofor 500, clo no i teraz estrofem forte bo moje endometrijm w oplakanym stanieW drugą ciążę zaszłam w 8 cyklu starań. Bierzesz jakieś leki?
Lui jakbym o sobie czytała minus hashimoto bo to wykluczył.
Jest 2 w nocy a ja przez tą gorączkę spać nie mogę. Do tego boli mnie głowa a nic nie.mogę wziąść do puki nie będę mieć pewności. W dodatku śniłam o was. Że sąd i policja zakazał nam testów ciążowych..
Masakra. Musiało mnie dopaść (( pewnie gdyby istniała szansa że się w tym cyklu uda to właśnie przepadła;(((
Nimitii - biedna [emoji22] przytulam i życzę powrotu do zdrowia [emoji182] u mnie dzis temperatura o 0.2 w dol po 6 dniach, wiec po raz kolejny powtórzę czerwcowka raczej nie będę [emoji22] no coz... a teraz do pracy rodacy ;-) miłego dnia kochane !! A dla tych co dzis testują powodzenia !!! Trzymam kciuki !!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tez oprocz PCOS mam IO i roblemy z prolaktyna. Biore siofor 500, clo no i teraz estrofem forte bo moje endometrijm w oplakanym stanie