reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wonderful staramy aie, probujemy juz 2.5 roku, naprawde juz nie mamy sil... nie chce marnować czasu...
Ja Ciebie doskonale rozumiem, walczę już ponad 3 lata, w tym cyklu znowu nic. Też tracę siły, mam wrażenie że czas i kasa uciekają mi przez palce. Nadziei już coraz mniej, ale co mi pozostało. Muszę brać hormony bo bez nich to szans żadnych. I tak z miesiąca na miesiąc słyszę że tym razem musi si udać... musi ale się nie udaje.

reklama
Przynajmniej nie będę się musiała tłumaczyć dlaczego nie piję winka na jutrzejszych urodzinach, bo czuję, że wypije go sporo... :D (smiech przez lzy :) )
Ale prezent na dzień chłopaka dla T., nie ma co...
Naprawdę ciężej jest mi Jemu powiedzieć niż samej sobie z tym poradzić, wrrrr!
29 cykl...
Spark - wiem jakie to frustrujące, ale będzie dobrze - zobaczysz. To czasem nasze chciejstwo tak wszystko blokuje, że na złość się nie udaje. Na pewno przyjdzie taki moment, że zobaczysz te dwie kreseczki i Twoje "mieszkanko" zostanie wynajęte na długich 9 miesięcy:)

Ja Ciebie doskonale rozumiem, walczę już ponad 3 lata, w tym cyklu znowu nic. Też tracę siły, mam wrażenie że czas i kasa uciekają mi przez palce. Nadziei już coraz mniej, ale co mi pozostało. Muszę brać hormony bo bez nich to szans żadnych. I tak z miesiąca na miesiąc słyszę że tym razem musi si udać... musi ale się nie udaje.
Masakra... wspolczuje...wiem jak cholernie to boli...

Mikaducha: 14393177 pisze:
Spark - wiem jakie to frustrujące, ale będzie dobrze - zobaczysz. To czasem nasze chciejstwo tak wszystko blokuje, że na złość się nie udaje. Na pewno przyjdzie taki moment, że zobaczysz te dwie kreseczki i Twoje "mieszkanko" zostanie wynajęte na długich 9 miesięcy:)
Przez rok "nie chcialam" dziecka. Nie robilismy nic zeby go nie miec, ale mialam gdzies czy bedzie czy nie...i tez nic z tego.

nimitii, post: 14393098, member: 115892"]Jeju mam 38 i 7 :(

Spark może spróbuj iść do dr Pabiana w zabrzu uwierz mi nie jedna po ivf szła do niego i była w ciąży! On jest niesamowity co ci szkodzi. Sama się w poczekalni nasluchalam jak dziewczyny z pcos i innymi schorzeniami dzięki niemu były w ciąży. Ja dzięki niemu mam syna! Jak Chesz info na priv podam Ci namiary. Spróbuj czuje że on wam pomoże.
Jak możesz to podaj, słyszałam juz o nim. Ja umoeiona do dr Gratty czy jakos tak do gyncentrum, ponoc tez dobry, ale warto miec wiecej namiarow ;)

Ja mam coa takiego ze staram sie teraz aż tak nie nakręcać, ze niby odpuściłam ze bedzie co ma byc wiecie ? Bo przecież chce lecieć na nasze wymarzone wakacje za rok a w ciąży to jak? Nie da sie. Itp ... a kiedy jednak @@@ przychodzi to jest rozczarowanie. Chociaż teoretycznie nie powinno ... myśle czasem zeby poddać sie Żr wszystkim i spokojnie czekać do lipca na ivf ... ale to tez trudne [emoji30]
Pozytywem jest to ze tutaj trafiłam i wiem ze nie jestem sama. Ze jest tez gdzieś ktoś kto to rozumie ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kiedy się starałam o wcześniejsze ciąże, to też tak miałam, że udawałam trochę sama przed sobą że mi tak nie zależy - że co ma być to będzie i tak samo byłam strasznie smutna gdy przychodziła @ I potem jakoś tak samo wyszło, że czymś się zajęłam - chyba zaczęłam się rozglądać za nową pracą i akurat jak chcieli mnie przyjąć to się dowiedziałam, że jestem w ciąży:). Mimo wszystko nie można się poddawać i trzeba myśleć pozytywnie - przecież patrzcie - udaje się wielu z nas i każda z nas ma widocznie swoją kolej. Ściskam Was wszystkie z dobrą energią. :)

Jak możesz to podaj, słyszałam juz o nim. Ja umoeiona do dr Gratty czy jakos tak do gyncentrum, ponoc tez dobry, ale warto miec wiecej namiarow ;)

Proszę to numer do rejestracji 322454007. Szykuje się jak co na 2h czekania w kolejce on ma ogromne obłożenie. Spróbuj myślę że on pomoże. Mnie pomógł obiecał że będę w ciąży i byłam.

reklama
Proszę to numer do rejestracji 322454007. Szykuje się jak co na 2h czekania w kolejce on ma ogromne obłożenie. Spróbuj myślę że on pomoże. Mnie pomógł obiecał że będę w ciąży i byłam.

Hihihi:) Przypomniał mi się mój endokrynolog - dokładnie tak samo powiedział: "Będziemy w tej ciąży":) :) :)

Do góry