reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Po wizycie okej.
Endometrium ładnie rośnie tak samo pęcherzyki.
W sobotę kontrola i wtedy zadecyduje kiedy punkcja.
Ale mówił że jeśli będzie tak to szło to poniedziałek bądź wtorek punkcja.
Także się cieszę 😊

Powiedział jeszcze że nie spodziewał się po tak niskiej rezerwie jajnikowej że tak ruszę 😊
Kontunuje leki plus dorzucił mi orgalutan czy jakoś tak.
Nie mam jak dokładnie sprawdzić nazwy bo w pracy jestem🙈
A jakie masz amh? Ja też bardzo niskie, po ostatnim badaniu wynik 0,78 w wieku 29 lat. Ale ostatnio powiedział, że jest zaskoczony, że mimo tak niskiej rezerwy wszystko całkiem dobrze funkcjonuje

Po wizycie okej.
Endometrium ładnie rośnie tak samo pęcherzyki.
W sobotę kontrola i wtedy zadecyduje kiedy punkcja.
Ale mówił że jeśli będzie tak to szło to poniedziałek bądź wtorek punkcja.
Także się cieszę 😊

Powiedział jeszcze że nie spodziewał się po tak niskiej rezerwie jajnikowej że tak ruszę 😊
Kontunuje leki plus dorzucił mi orgalutan czy jakoś tak.
Nie mam jak dokładnie sprawdzić nazwy bo w pracy jestem🙈
Super! Mówił ile jajeczek?
Fajnie, że punkcja tak szybko, będziesz miała już za sobą ten etap :)

A jakie masz amh? Ja też bardzo niskie, po ostatnim badaniu wynik 0,78 w wieku 29 lat. Ale ostatnio powiedział, że jest zaskoczony, że mimo tak niskiej rezerwy wszystko całkiem dobrze funkcjonuje
W czerwcu jak badałam miałam 0.80 a teraz miałam na nowo robione i wyniosło 0.40

tak się tylko zastanawiam czy to jest faktycznie takie 0:1 zwłaszcza przy kp?

Tak naprawdę przy KP to nie ma żadnych zasad. To może totalnie świrować. Ba owulacje noga być nawet reguralnie ale słabej jakości albo właśnie endo cienkie i nic z tego.

Znam dziewczyny co przy KP zaszły bardzo szybko w ciążę, po pologu i takie co potrzebowały odstawić dziecko bo nawet 1 karmienie na dobę sprawiało że organizm "blokował" ciążę

Załączniki

• Screenshot_2025-01-22-20-48-22-99_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2025-01-22-20-48-22-99_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Jutro w końcu mam wizytę u ginekologa. Dzięki temu, że teoretycznie wyłapałam owulację mam duże nadzieje co do tego cyklu. Trochę się boję, że jutro usłyszę że jednak jej nie było i czar pryśnie 😅 z drugiej strony też boję się że owulacja była, usg to potwierdzi a i tak się nie uda i znowu będę przygnębiona. I tak źle i tak niedobrze 😥

Do góry