reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nimiti bedzie dobrze [emoji182][emoji173]️ mnie przeziębienie dopadło akurat w owulacje... takie moje szczęście. [emoji30] kuruj sie i nie poddajemy sie ! Moze lipiec bedzie dla nas szczęśliwy jesli w czerwcu sie nie uda ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Spark przykro mi, ze tak długo to trwa.. Nie puszczam kciukow.. Trzymaj sie kochana :*

Iza nie martw sie na zapas. Ja byłam wczoraj u lekarza - 5t4d- i patrząc na piersi i szyjke macicy ani dr mowila "tak, jest pani w ciazy), a na ekranie nie było nic, zeby to potwierdzić. Moze po prostu jest wczesniej niz mogłoby byc ;) leżała mi sie wstrzymać 2 tygodnie do kolejnej wizyty dodam jeszcze, ze moje dwie krechy sa wyraźne. Choć pierwszy test w 32dc wyszedł negatywny. (Normalnie miałam cykle 27-29dniowe)
Wszystko bedzie dobrze.. Moj P juz wymyśla jak przekazać dobra nowinę rodzinie i jak zrobic film pamiątkowy z całej ciazy :) w życiu bym go o to nie podejrzewala.. :)

Queen_b dziękuję. Grypa idzie pełną gębą :( może się uda ale wydaje mi się że to nie jest bespieczne dla zarodka :( jeszcze jestem na zakupach i umieram. Czekam w samochodzie aż mąż z synem wrócą bo ja nie mam siły :(

Więc.....wróciłam od lekarza. Nic jeszcze nie widać, czego się oczywiście spodziewałam ale tylko się zdołowałam. Bo podobno beta poniżej 100 jest jeszcze na tyle niska że spokojnie może przyjść @. Mam przyjść za 2 tygodnie, i powtórzyć betę ech.....

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Spark bardzo mi przykro. Nie wyobrazam sobie co teraz musicie czuc. Ale mam nadzieje ze juz jiedlugo usmiechnie sie do Was szczescie:*

Iza ja bylam na usg w szpitalu w 5 tc 4 d i bylo widac tylko maciusienki pecherzyk. Lekarz sie pytal czy napewno w ciazy jestem. A dobrze wiedzialam kiedy byly dni płodne. Moze nie wszystko stracone. Jeszcze pare dni stresu i wszystko sie wyjasni. Trzymam nadal kciuki.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Nimitii to ja sie tego winka szybko nie napije, jak chcesz czekac az ciezarowka bede :p
Vanilia na pewno bedzie dobrze przyrastac i na kolejnym badaniu bedzie wszystko pieknie widać ;)
Tak jak myslalam, rozmowa z moim kochanym łatwa nie byla... podlamal sie i lzy mu polecialy,po czym powiedzial ze mam byc silna...
No ale niestety uswiadomil mnie ze nie bardO atac nas na leczenie... bylismy na drogich wakacjach i zmieniamy samochod:/ sama wizyta kosztuje 200zl, to ok, ale gdzie reszta...badanie hormonow kosztuje krocie, a samo ewent. Hsg 500 najtansze. Znow sie podlamalam, nie wiem czy jest sens zaczynac

Nimitii to ja sie tego winka szybko nie napije, jak chcesz czekac az ciezarowka bede :p
Vanilia na pewno bedzie dobrze przyrastac i na kolejnym badaniu bedzie wszystko pieknie widać ;)
Tak jak myslalam, rozmowa z moim kochanym łatwa nie byla... podlamal sie i lzy mu polecialy,po czym powiedzial ze mam byc silna...
No ale niestety uswiadomil mnie ze nie bardO atac nas na leczenie... bylismy na drogich wakacjach i zmieniamy samochod:/ sama wizyta kosztuje 200zl, to ok, ale gdzie reszta...badanie hormonow kosztuje krocie, a samo ewent. Hsg 500 najtansze. Znow sie podlamalam, nie wiem czy jest sens zaczynac
Biedni Wy, musicie się wspierać, trzymać się na duchu i wierzyć. Trzymam za Was kciuki. Może to jest znak, żeby jeszcze poczekać z leczeniem i próbować.

Spark, kochana ! A wizyty na NFZ nie wchodzą w grę ?? Moze to HSg na NFZ chociaż ... ? W uk wszystkie koszty tych badań pokrywa NHS - z wyjątkiem rezerwy komórek jajowych. Także u mnie jakiś plus mieszkania w uk. Nie załamuj sie damy radę [emoji173]️ mnie przy nadzieji trzyma tylko fakt ze za 9msc jesli nie uda sie normalnie dostaniemy IVF za darmo ... inaczej nie wiem czy bym sie znowu nie załamała - wiec totalnie rozumiem co czujesz. ALE musi byc dobrze !! Mocno w to wierze !![emoji173]️[emoji182][emoji182]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Na hsg u mnie czeka sie hoho... wizyty u np endokrynologa z nfz najwczesniej na maj 2017 :/
U nas nie ma tak kolorowo... inf koszt okolo 8000, a teraz jeszcze chca zaostrzyc przepisy, bedzie mozna pobrac tylko 1 jajeczko (nie 6 jak teraz) nie mozna mrozic itd. Szanse powodzenia inf spadna z 30 procent na 2...

Do góry