reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Gratuluję wszystkim zafasolkowanym. Trzymam kciuki za staraczki. Ja męczę się z paskudnym przeziębienie, a jutro pierwsza wizyta u gina. Tak się denerwuj. Chciałbym zobaczyć serduszko

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
A który to będzie tydzień?
Trzymam kciuki za mocne i głośne serduszko :*

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Testowałam wczoraj i negatyw ale wiem ze to mega wcześnie[emoji14]jednak ciekawosc wygrała[emoji14]jutro jeszcze spróbuje ale nie nastawiam sie na drugą kreske bo owu jesli byla mogła byc troche poźniej[emoji14]do soboty bez stresu :D
Wiem coś o tym , czasami sie tak wpatruje w ten test jakbym chciała spojrzeniem wywołać drugą kreske [emoji23]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Megan zatem cierpliwości ... i nagrody za te cierpliwość [emoji6]

Rozpuszczalna powodzenia ! [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. U mnie dzisiaj 3dc od dzisiaj zaczynam brać CLO i tak przez 5 dni. Usg mam za tydzień w środę. Nadal bolą mnie piersi i to jest dla mnie troszkę dziwne. Miała któraś tak ?
Iza ja dzis ostatni dzien clo biore. i w srode za tydzien tez ide na monit. mnie piersi nie bola. dosc szybko idziesz na monit. ilu dniowe masz cykle? albo to ja chodze tak pozno :biggrin2:

Tabelka na dziś, z naszą pierwszą czerwcówką,
mam nadzieję że Majka i Vanilia też zaraz przeniesiemy :)
staraczki1.png

Załączniki

• staraczki1.png
    staraczki1.png
    75,6 KB · Wyświetleń: 272
Iza a ty to liczysz jako normalny okres ?
Kochana bedą bolały piersi bo musi beta spaść mnie bolały jeszcze kilka dni po zabiegu łyżeczkowania .

Nie wiem czy to bedzie dobry pomysł z wzięciem tego clo , jak jeszcze beta nie spadła .

Mi się wydaje , że powinnaś poczekać z tym clo niech hormony wrócą na swoje miejsce , bo wyregulujesz sobie wszystko .
W którym ty byłaś tygodniu ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak traktuje to jako normalny okres. Beta wysoka nie była bo tylko 25 więc już pewnie spadła. Lekarz kazał brać i na monitoring przyjść.

reklama
Do góry