reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Trzymam kciuki za jutrzejszy test :)

U mnie w końcu temp poszła do góry o 0.2C ale zawsze[emoji14]
Więc wygląda ze 19dc owulka, muszę sobie przesunąć datę @ bo wychodzi z tego że ten też będzie 35d

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje :) ja również trzymam kciuki[emoji14]działajcie ile sił [emoji123]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Megan jutro nie testuje :)
Powaznie to u mnie typowe bóle także no...[emoji14]Dzisiaj chcę się umówić na Sono Hsg, mimo, ze chciałam zrobić przerwę do konca roku, ale chłopak powiedział, że się nie zgadza, że musimy walczyć caly czas...no to niech mu już będzie ;p
Ja i tak bede trzymac za ciebie bardzo mocno kciuki zeby @ nie przyszla !!! A chłopak zuch :D każdej by sie przydał taki walczący !;) moj powiedzial ze jak teraz jeszcze 2 razy sie nie uda to idziemy do lekarza sprawdzic czy wszystko jest ok[emoji14]

Marbia super podejście :-) dużo przeżylas rozczarowań a jednak się nie poddajesz. Tak trzymaj:-)

Majka rewelacja:-D gratulacje

Pegas przepiękna beta. Teraz będzie tylko rosła :-D jesteś pierwszą oficjalną czerwcówką. Ja dzisiaj zrobiłam betę więc jutro wynik i mam nadzieję że będę drugą oficjalną hehe

Megan mnie się wydaje że coś z tego będzie. Pisałam na początku miesiąca że razem zaciążymy. Zobaczysz że tak będzie :p

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Czekam jutro na twój bardzo ładny wynik bety :D
Mam wielką nadzieje ,że dołącze do Ciebie i spotkamy sie na czerwcówkach [emoji175]

Kasia Megan trzymam mocno kciuki [emoji6] [emoji6] [emoji6]
Spark dużo siły życzę i pozytywnego nastawienia [emoji6]
Lux a to lobuziak mamie spać nie daje ... odpocznij w ciągu dnia to na pewno poczujesz się lepiej [emoji6]

U mnie cisza, 20dc, już lepiej się czuje i cały czas myślę ... dziś mi się pierwszy raz śniło, że rodziłam i to z perypetiami...naprawdę się nakręciłam musze moje myśli czymś innym zająć koniecznie ale ... we śnie urodziłam zdrowa córeczkę [emoji12]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam ponownie na progu kolejnego cyklu starań.
Pegas gratuluję!!!!
Izabela jak się trzymasz? Ja dziś ostatni dzień @ więc zaczynam starania od nowa....25 raz eh... Może czas rzucić gina i poszukać wsparcia w jakiejś klinice. Boję się troszkę kosztów badań bo jesteśmy w trakcie kupna domu i tak jakoś.....myślałam że obędzie się bez kombinacji sam natural a tu dupa

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam ponownie na progu kolejnego cyklu starań.
Pegas gratuluję!!!!
Izabela jak się trzymasz? Ja dziś ostatni dzień @ więc zaczynam starania od nowa....25 raz eh... Może czas rzucić gina i poszukać wsparcia w jakiejś klinice. Boję się troszkę kosztów badań bo jesteśmy w trakcie kupna domu i tak jakoś.....myślałam że obędzie się bez kombinacji sam natural a tu dupa

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Katka dobrze, że wrocialas...życzę owocnego cyklu...;-)
Ale możesz w międzyczasie też się zorientować jakie to są koszty, zawsze lepiej się zorganizować jak wiemy dokładnie co i jak.

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

pegas ogromnie gratuluję! :)

Ja wczoraj jak byłam na zakupach skusiłam się i kupiłam 2 testy stwierdziłam że jeden zrobię teraz, a drugi później. No i chyba negatyw... jak patrzyłam pod światło to tak jakby coś tam było ale to chyba nie to, bo ta druga kreska jakoś tak jakby była za blisko... więc pewnie znów sobie wkręcam. Ehh, no trudno, chociaż trochę się jednak rozczarowałam bo myślałam, że się ekstremalnie szybko uda.
Najwyżej zostanę lipcówką. :)

pegas ogromnie gratuluję! :)

Ja wczoraj jak byłam na zakupach skusiłam się i kupiłam 2 testy stwierdziłam że jeden zrobię teraz, a drugi później. No i chyba negatyw... jak patrzyłam pod światło to tak jakby coś tam było ale to chyba nie to, bo ta druga kreska jakoś tak jakby była za blisko... więc pewnie znów sobie wkręcam. Ehh, no trudno, chociaż trochę się jednak rozczarowałam bo myślałam, że się ekstremalnie szybko uda.
Najwyżej zostanę lipcówką. :)
A może jednak coś tam jest :D jutro z rana weź powtórz bo dopóki nie ma @ to wszystko jest możliwe[emoji14]który masz dc ? A tak wgl widze że jestesmy w podobnym wieku i staramy sie o pierwszego bobasa :D tak wiec kciuki żeby @ sie nie pojawiła [emoji14]

reklama
A może jednak coś tam jest :D jutro z rana weź powtórz bo dopóki nie ma @ to wszystko jest możliwe[emoji14]który masz dc ? A tak wgl widze że jestesmy w podobnym wieku i staramy sie o pierwszego bobasa :D tak wiec kciuki żeby @ sie nie pojawiła [emoji14]

O, super, ja też trzymam kciuki. :) Dzisiaj mam 28 dc a Ty?
Nie mam zbyt wielkich nadziei, bo fakt, jak się przyjrzy coś widać ale gdy patrzyłam w którym miejscu powinna być kreska to zdecydowanie nie w tym hehe. :p

Do góry