reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Cześć,
ja pisze na tym portalu bardzo rzadko, wiec się przypomnę.
mam 30 lat, dziecko prawie 3 letnie.
Staram się o drugie.
W pierwszym cyklu starań zaszłam - poronienie w 6 tygodniu.
Teraz jest drugi cykl liczę go od kiedy poronienie już było porządną @@.
A wiec od ginekologa dostałam zielone światło do prób bez żadnej przerwy..
Dzisiaj mam 33dc, w sobotę robiłam badania krwi morfologie, tsh itt i dodatkowo wrobiłam progesteron.
Progesteron mi wyszedł 35!! środek widełek pierwszego trymestru.
Dzisiaj wstałam z nudnościami i węchem jak pies.
Jutro mam zamiar zrobić test... dopiero bo już widziałam słabe kreski miesiąc temu( nie skończyło się to dobrze )... teraz mam nadzieje zobaczyć mocną!!
Dziewczyny ciesze się i boje jednocześnie..

Pegas, gratuluję bardzo
Kasiasweet trzymam kciuki za mocną kreche i oby obyło się bez problemów.

Witam się i pedze do ginki. Dziś 13 dc, owu jest, przytulanki też. Trzymajcie się babeczki

Melduje Dziewczyny betę, jest 320 hcg, trzeci tydzień, wszystko się zgadza. Wizyta za 2 tyg u gina umówiona!
Jeszcze to do mnie dociera!

Dziękuję Wam za wsparcie i trzymam kciuki mocno za wszystkie starania. Zaciążonym gratuluję!

[emoji4][emoji7]

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom
Aaaa gratuluję [emoji7] będziesz powtarzać betę? Takie wieści z rana uwielbiam [emoji8]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Melduje Dziewczyny betę, jest 320 hcg, trzeci tydzień, wszystko się zgadza. Wizyta za 2 tyg u gina umówiona!

Dziękuję Wam za wsparcie i trzymam kciuki mocno za wszystkie starania. Zaciążonym gratuluję!

[emoji4][emoji7]

Gratulacje !! :*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

[emoji4][emoji7]

Fantastycznie :)
Zostalas w ten sposób pierwsza oficjalna czerwcówką

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja sie z wami Witam w 26dc , dzisiaj podarowałam sobie test bo dopadają mnie wątpliwości także jutro zrobie :D
Nadal brak bólu brzucha i pryszczy, co jest meeega dziwne :o [emoji32] wiec albo @ zaatakuje po cichaczu albo coś z tego będzie :D
Jeszcze wczoraj wieczorem było mi tak słabo i niedobrze :( położyłam sie spac po 21 a jak sie przebudziłam o 23 , to normalnie caaaalutka zalana potem :o az musialam sie przebrac[emoji14]a teraz wsiadam w auto i pędze do pracy[emoji14]miłego dnia :*

Pegas gratuluję! ;*
Megan a czekalam czy testowalas czy nie ...glos rozdadku widze...; p
U mnie negatyw ;) i bole okresowe...

reklama
Pegas gratuluję! ;*
Megan a czekalam czy testowalas czy nie ...glos rozdadku widze...; p
U mnie negatyw ;) i bole okresowe...
No gdyby nie to ze łapią mnie wątpliwosci to bym pewnie zatestowala:p
Jeszcze nic straconego ! Jutro powtarzaj :* a bóle sie pojawiają nawet jak jest ciaza i to normalne[emoji14]chociaz jakby mnie zaczelo bolec to tez bym tak pisala:D

Do góry