reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Cześć,
ja pisze na tym portalu bardzo rzadko, wiec się przypomnę.
mam 30 lat, dziecko prawie 3 letnie.
Staram się o drugie.
W pierwszym cyklu starań zaszłam - poronienie w 6 tygodniu.
Teraz jest drugi cykl liczę go od kiedy poronienie już było porządną @@.
A wiec od ginekologa dostałam zielone światło do prób bez żadnej przerwy..
Dzisiaj mam 33dc, w sobotę robiłam badania krwi morfologie, tsh itt i dodatkowo wrobiłam progesteron.
Progesteron mi wyszedł 35!! środek widełek pierwszego trymestru.
Dzisiaj wstałam z nudnościami i węchem jak pies.
Jutro mam zamiar zrobić test... dopiero bo już widziałam słabe kreski miesiąc temu( nie skończyło się to dobrze )... teraz mam nadzieje zobaczyć mocną!!
Dziewczyny ciesze się i boje jednocześnie..

Pegas, gratuluję bardzo
Kasiasweet trzymam kciuki za mocną kreche i oby obyło się bez problemów.

Witam się i pedze do ginki. Dziś 13 dc, owu jest, przytulanki też. Trzymajcie się babeczki

Melduje Dziewczyny betę, jest 320 hcg, trzeci tydzień, wszystko się zgadza. Wizyta za 2 tyg u gina umówiona!
Jeszcze to do mnie dociera!

Dziękuję Wam za wsparcie i trzymam kciuki mocno za wszystkie starania. Zaciążonym gratuluję!

[emoji4][emoji7]

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom
Aaaa gratuluję [emoji7] będziesz powtarzać betę? Takie wieści z rana uwielbiam [emoji8]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Melduje Dziewczyny betę, jest 320 hcg, trzeci tydzień, wszystko się zgadza. Wizyta za 2 tyg u gina umówiona!

Dziękuję Wam za wsparcie i trzymam kciuki mocno za wszystkie starania. Zaciążonym gratuluję!

[emoji4][emoji7]

Gratulacje !! :*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

[emoji4][emoji7]

Fantastycznie :)
Zostalas w ten sposób pierwsza oficjalna czerwcówką

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja sie z wami Witam w 26dc , dzisiaj podarowałam sobie test bo dopadają mnie wątpliwości także jutro zrobie :D
Nadal brak bólu brzucha i pryszczy, co jest meeega dziwne :o [emoji32] wiec albo @ zaatakuje po cichaczu albo coś z tego będzie :D
Jeszcze wczoraj wieczorem było mi tak słabo i niedobrze :( położyłam sie spac po 21 a jak sie przebudziłam o 23 , to normalnie caaaalutka zalana potem :o az musialam sie przebrac[emoji14]a teraz wsiadam w auto i pędze do pracy[emoji14]miłego dnia :*

Pegas gratuluję! ;*
Megan a czekalam czy testowalas czy nie ...glos rozdadku widze...; p
U mnie negatyw ;) i bole okresowe...

reklama
Pegas gratuluję! ;*
Megan a czekalam czy testowalas czy nie ...glos rozdadku widze...; p
U mnie negatyw ;) i bole okresowe...
No gdyby nie to ze łapią mnie wątpliwosci to bym pewnie zatestowala:p
Jeszcze nic straconego ! Jutro powtarzaj :* a bóle sie pojawiają nawet jak jest ciaza i to normalne[emoji14]chociaz jakby mnie zaczelo bolec to tez bym tak pisala:D

Do góry